Tanıtım Sunucunuz için Bölge Kontrol Eklentisi! - Bölgedeki oyuncu sayısını gösterme!

Reyev

Koydum Çalışma Masasını
Stajyer
Elmaslar
15
Minecraft
ReyevDev

Discord:

reyev

Minecraft Sürümleri
1.21, 1.20
Selamlar MC-TR ailesi

Sunucunuzda genel kitlenin hangi bölgede takıldığını veya hangi bölgede kaç oyuncunun olduğunu gösteren basit bir eklenti tanıtacağım.

AverisBölge sunucuyu yormayan tamamen Paper API ile yazılmış bir eklentidir.

Özellikleri​

• Placeholder Dependecies: Papi oluşturmak için kullanılır.
  • Bölgedeki oyuncu sayısını gösterme:
    • Tamamen WorldGuard ile entegre çalışır bu sayede sunucuya hiç bir ağırlık yapmaz.
  • Basit kontrol: Basit bir kontrolü vardır komut kullanmanıza, config yapmanıza gerek duymaz.

💻 Bilgiler​

PlaceholderAçıklama
%averisbolge_rgismi%Regiondaki oyuncu sayısını yansıtır.
DependeciesAçıklama
WorldGuard, PlaceholderAPIPapi oluşturmak ve regiondaki oyuncuları hiç lagg oluşturmadan yansıtmak için.

🖼️ Örnek Görseller​

1785425375823.webp

1785425402337.webp

1785425420184.webp

⚙️ Örnek Tab yapılandırması​

- "<#E34608>Kutu: &7%averisbolge_kutu1%"​

1785425561043.webp

📌 Gereksinimler​

• Sunucu Sürümü: 1.21
  • Java Sürümü: Java 21

• WorldGuard
  • PlaceHolderAPI
Bir hata bulursanız veya bu özellik olsada güzel olurdu dediğiniz bir fikir varsa konu altından iletirseniz çok ama çook sevinirim. İyi forumlar :)

Github:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Spigot:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal:

Ekli dosyalar

• 1785425396590.webp
    1785425396590.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 6
Developersin ve farklı bir sunucuya yaptığın eklentiyi source kodu ile birlikte "ÜCRETSİZ" şekilde paylaşıyorsun.

Eklenti benim paylaşma izni aldım hocam.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl