Sunucunuz için açık kaynaklı discord botu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Natrotm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Natrotm

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
158
fVGCLf.gif

Botun içerisinde basit temel komutlar bulunmaktadır duyuru v.s
sunucunuz için ücretsiz botumuzu indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Virüs taraması virüstotal sonuçlarını görmek için ise
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın.
Botun prefixi os! bunu ayarlardan değişebilirsiniz.

4BB5GG.png

Discord iletişim adresi : Natrotm#3761 İyi kullanımlar dilerim.​

Eline sağlık, Tüm kodları değiştirilebilmesi hoş olmuş.

Gerçekten bu botu bize sunduğunuz çok hoş oldu. Çünkü bot yapmakta zorlanıyorum. Belki bu bot ile bir şeyler çıkarabilirim :D

Eline sağlık, Tüm kodları değiştirilebilmesi hoş olmuş.

Değerli yorumun için teşekkürler, komutlar dosyasına dilediğiniz gibi basit bir şekilde komut ekleyip kaldırabilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten bu botu bize sunduğunuz çok hoş oldu. Çünkü bot yapmakta zorlanıyorum. Belki bu bot ile bir şeyler çıkarabilirim :D

Teşekkürler, zaten o düşünüldü komut eklemek basitleştirildi, sorun olursa discord ekleyebilirsin.

Güzel bilmiyenler için yararlı bir konu, az daha komut eklenebilir güncel bekliyoruz :D

Güzel bilmiyenler için yararlı bir konu, az daha komut eklenebilir güncel bekliyoruz :D

Amacım kolay bir şekilde komut ekleme yapabilmeniz içindir tek yapmanız komutlar dosyasına atıp bir kaç ufak ayar yapmak :D Otomatik olarak listeyede eklenir komutlar. Yorum için teşekkürler.

bu sistem kodlaması (SVO) ekibine ait bende onun lideriyim eskiden şuan dagıldık mc-tr'de dolaşıyım dedim böyle bişey gördüm kötü :/

Klasik Kodlar Ama Yine Ellerine Saglık Kolay Gelsin

fVGCLf.gif

Botun içerisinde basit temel komutlar bulunmaktadır duyuru v.s
sunucunuz için ücretsiz botumuzu indirmek için
.

Virüs taraması virüstotal sonuçlarını görmek için ise
tıklayın.
Botun prefixi os! bunu ayarlardan değişebilirsiniz.

4BB5GG.png

Discord iletişim adresi : Natrotm#3761 İyi kullanımlar dilerim.​
tıklayın harfini kalın yapsaydın keşke nerden indiricemizi bulmak için baya aradım :D güzel bi bot Eline sağlık

Gayet güzel olmuş fakat indirme linki sorunlu.

Klasik Kodlar fakat genede eline sağlıkta internette birsürü altyapı mevcut bunun gibi ve daha gelişmişi :)​

Böyle bir şeyi bizlere sunduğunuz için teşekkürler !

Ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl