wisart
Murtatan
Konsolda bir oyuncu giriş yaptığında IPsi seninkinden farklı mı? Farklıdır muhtemelen, sorun authme'dedir diye düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 244591
Sunucuya kayıt olmayı denerken, maksimum kayıt limitine ulaştın diyor fakat sorun şu, bu hesaplar bana ait değil ve bu diğer oyuncular içinde geçerli, bu yüzden kimse kayıt olamıyor. Herkes aynı IP ile giriyormuş gibi algılıyor fakat böyle bir şey söz konusu değil, bunu nasıl düzeltebilirim?

benjamin17
wisart
Bende başta böyle düşünmüştüm ve gayet doğru bir yere değindiniz fakat Bedwars oyunumda hile koruması var, Lobi'de yok ve Bedwars serverinde üç kişi varsa eğer, dördüncü giremiyor ve hile koruması o oyuncuya "Maksimum 3 hesapla girebilirsin" diyor, sorun AuthMe ile alakalı değil muhtemelen, hile korumam da her oyuncuyu aynı IP adresi üzerinden algılayıp Lobi den Bedwars serverine geçişini engelliyor. İşin ilginç yanı ise hile korumamdan bu özelliği devre dışı bıraktım fakat hala bunu yapıyor olması.Konsolda bir oyuncu giriş yaptığında IPsi seninkinden farklı mı? Farklıdır muhtemelen, sorun authme'dedir diye düşünüyorum.
wisart
Plugin sürümlerim güncel, AuthMe configimi yedekleyip tamamen sıfırladım ve aynı şekilde Lobi deki tüm pluginlere bunu yaptım, world dosyası dahil. İşe yaramadı.Authme configlerininizi yedekleyin ve ana sunucuda dosyalarında ki tamamen silin. Ayrıca sürümünüzün güncel olduğundan emin olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!