Sunucunun ana sürümü ne olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iOnurReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iOnurReis

Herkes yalan söyler.
Elmaslar
224
Minecraft
iOnurReis

Discord:

onurtncblk_

Merhabalar bir survival projesi yapmayı düşünüyorum ama ana sürüm olarak ne kullanmalıyım tam emin değilim. 1.21.x kaç olmalı veya alt sürümleri mi tercih etmeliyim?

Merhabalar bir survival projesi yapmayı düşünüyorum ama ana sürüm olarak ne kullanmalıyım tam emin değilim. 1.21.x kaç olmalı veya alt sürümleri mi tercih etmeliyim?
1.20.x 1.21.x gibi sürümler gayet iş görür benim önerim 1.21.4 gayet iyi bir sürüm

Son düzenleme:
Her zaman son sürümler iyidir ancak kullanacağın eklentilerin sürüm desteğini kontrol etmen gerek. Ayrıca altyapı yazılımının da sürüm desteğini kontrol etmelisin.

1.21.4 ile eklenti uyumluluğunu gözden geçir kullandığın eklentiler 1.21.8 desteği veriyorsa son sürümü kullan

Merhaba,

Kullanacağınız sistemler ve pluginlere bağlı pluginlerinizin optimize çalıştığı sürümü tercih ederseniz sizin için daha iyi olur, yine de gözlemlediğim kadarıyla 1.21.5 daha yoğun kullanılıyor gibi gözüküyor.

varsa uygun pl 1.21.8 aç hem geleceğe yönelik hemde mutlu ghastlar falan var millet seviyo onları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl