Bulundu Sunucumuzun Sponsora ihtiyacı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam başlıkta belirtildiği gibi zaten temel olarak ortak aramıyorum sponsor arıyorum ortaklık ilkesinin mevzuya dahil olma sebebi kurucuymuş gibi yetkilendirilmesinden kaynaklı zaten sunucum için bir ortak değil sponsor arıyorum
Eğer sponsor arıyorsanız, konuya "Minecraft sunucum MINEREGAL için sponsor ve kurucu ortak arayışındayım." şeklinde yazmanız doğru olmaz. Sponsor ve kurucu ortak kavramları birbirinden farklıdır. Bu tür bir ifade, hem kafa karışıklığına yol açar hem de profesyonel bir izlenim bırakmaz. Aradığınız rolü net bir şekilde belirtmeniz daha doğru olacaktır.

Eğer sponsor arıyorsanız, konuya "Minecraft sunucum MINEREGAL için sponsor ve kurucu ortak arayışındayım." şeklinde yazmanız doğru olmaz. Sponsor ve kurucu ortak kavramları birbirinden farklıdır. Bu tür bir ifade, hem kafa karışıklığına yol açar hem de profesyonel bir izlenim bırakmaz. Aradığınız rolü net bir şekilde belirtmeniz daha doğru olacaktır.
Metin eski bir forumdan alıntıydı dikkat etmemişim konu güncellendi teşekkür ederim

Makina ile hiçbir işi olmayacak birinin makinayı istemesi hırsızlıktan başka şekilde algılamıyorum bunları bilerek önceden belirtiyorum sizden sadece para teklif ediyorum emek değil diye. Benim size güvenmediğim gibi görünüyor ki sizde güvenmiyorsunuz bu tartışmayı başlatan ben değilim iyi forumlar.
allah aşkına ne hırsızlığı, parayı zaten ben veriyorum ya.

Görseller güncellendi sunucu arkaplanda geliştirilmeye devam ediyor. Discorddan iletişime geçebilirsiniz...

Konu güncellendi sunucu içeriği gelişmeye değişmeye devam ediyor sponsorluk hakkında bilgi almak için discorddan iletişime geçebilirsiniz

Makineyi çalmasından değil projeyi çalmasından bahsediyorum hocam
lisans koyup, anlaşma imzalayın üstelik vergi levhanız eksik açsanız bile satış yapamayacaksınız
ve sizin ile konuştuğumda sponsor veya ortak dediniz
hem development işlerini halledecektim hemde maddi anlamda ortak olucaktım bu bakımda sponsor hem makineye hem eklentilere vs para vericek gibi duruyor
umarım kendinize göre ortak bulabilirsiniz. başarılar

Merhabalar

Sunucu içindeki menü tasarımlarını çok beğendim. Tasarımları yapan ekibi veya kişi ile çalışmak isterim. Discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.

Merhabalar

Sunucu içindeki menü tasarımlarını çok beğendim. Tasarımları yapan ekibi veya kişi ile çalışmak isterim. Discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.
Tasarımları kendim yapıyorum
lisans koyup, anlaşma imzalayın üstelik vergi levhanız eksik açsanız bile satış yapamayacaksınız
ve sizin ile konuştuğumda sponsor veya ortak dediniz
hem development işlerini halledecektim hemde maddi anlamda ortak olucaktım bu bakımda sponsor hem makineye hem eklentilere vs para vericek gibi duruyor
umarım kendinize göre ortak bulabilirsiniz. başarılar
Sunucumuzun makine harici bir eksiği yok ortaklık iptal oldu sadece makineyi üstlenebilecek bir sponsor arıyorum başka bir giderimiz yok vergi işi halledildi iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl