ikincielkralliklariseth
mravci
Param gerçekten olsa 1k ile fakirleşmem dostum inan bana şahsım hakkında hiçbirşey bilmiyorsun tiktokda ismimi biraz araştır izlenmelerime bak reklamlara para vermemek için kendim video çekiyorum reklam yapıyorum şimdiye kadar olan olmayan tüm kitlemi kendim topladım. Açık konuşayım şu anda işsizim deli gibi iş arıyorum bu sunucu yine bu kadar gözünüze battı bilmiyorum ama vakti geldiği zaman neyi kaçırdığınızı bence anlarsınız.siz bence sunucu için ortak değil sizin paranız gitmesin ama başkalarının parası gitsinde zaten tutmazsada ayıp olmasın ama o enai'nin parası gidecek diyorsunuz :D bence bu ortaklık değil direk hırsızlık veya dolandırıcılık
ikincielkralliklariseth
emin ol o yaptıgın paketin yapımı 3 yıl sürmez 3 3 3 yılım falan diyip duruyorsun ortak olcak insanlarda senin o paketine düşecek kadar fakirleşmezler emin ol herkese para daha tatlı gelirParam gerçekten olsa 1k ile fakirleşmem dostum inan bana şahsım hakkında hiçbirşey bilmiyorsun tiktokda ismimi biraz araştır izlenmelerime bak reklamlara para vermemek için kendim video çekiyorum reklam yapıyorum şimdiye kadar olan olmayan tüm kitlemi kendim topladım. Açık konuşayım şu anda işsizim deli gibi iş arıyorum bu sunucu yine bu kadar gözünüze battı bilmiyorum ama vakti geldiği zaman neyi kaçırdığınızı bence anlarsınız.
mravci
Bu formdan kasıt site değil mevcut kendi açtığım form ve düzenleme ile eklediğin görüşüne söylenebilecek bir kelime dahi bulamıyorum şimdiye kadar birsürü hosting firmasından şahıstan teklif aldım herkesi enayi diye karşına alman gülünç doğrusu bu forma daha fazla yorum yapmanı istemiyorum formun amacını saptırıyorsun ve üzerime leke sürüyorsun şimdilik sadece rica ediyorum.siz bence sunucu için ortak değil sizin paranız gitmesin ama başkalarının parası gitsinde zaten tutmazsada ayıp olmasın ama o enai'nin parası gidecek diyorsunuz :D bence bu ortaklık değil direk hırsızlık veya dolandırıcılık
ekleme : bu forum bunun için var falan demişsinizde emin olun bu form böyle sizin giderlerinizi üstlencek insanlar ( enai ) barındırmıyor diye düşünüyorum
mravci
Sunucunun instagram hesabına bakmanı rica ederim iyi günler iyi forumlaremin ol o yaptıgın paketin yapımı 3 yıl sürmez 3 3 3 yılım falan diyip duruyorsun ortak olcak insanlarda senin o paketine düşecek kadar fakirleşmezler emin ol herkese para daha tatlı gelir
ikincielkralliklariseth
Hosting firmalarına lafım yok, onlar ne verdiklerini açıkça belirtiyor. Benim “enayi” dediğim, sana para gönderip hiçbir erişimi, yetkisi veya güvencesi olmayacak kişiler. Sorun VDS değil, güvenlik ve şeffaflık. İnsanların emeğiyle kazandığı parayı böyle belirsiz sistemlere vermesi üzücü. Yorumumun amacı da bu konuda uyarmaktı.Bu formdan kasıt site değil mevcut kendi açtığım form ve düzenleme ile eklediğin görüşüne söylenebilecek bir kelime dahi bulamıyorum şimdiye kadar birsürü hosting firmasından şahıstan teklif aldım herkesi enayi diye karşına alman gülünç doğrusu bu forma daha fazla yorum yapmanı istemiyorum formun amacını saptırıyorsun ve üzerime leke sürüyorsun şimdilik sadece rica ediyorum.
mravci
Anladım teşekkür ederim, sizce karşı tarafa ne gibi bir güvence sağlayabilirim?Hosting firmalarına lafım yok, onlar ne verdiklerini açıkça belirtiyor. Benim “enayi” dediğim, sana para gönderip hiçbir erişimi, yetkisi veya güvencesi olmayacak kişiler. Sorun VDS değil, güvenlik ve şeffaflık. İnsanların emeğiyle kazandığı parayı böyle belirsiz sistemlere vermesi üzücü. Yorumumun amacı da bu konuda uyarmaktı.
ikincielkralliklariseth
VDS erişimi vermesen bile, yatırdıkları paranın ne işe yaradığını, sunucunun durumunu sürekli gösterebilirsin. Mesela haftalık veya aylık raporlar atarsın, ne kadar kazandığını falan anlatırsın. Ayrıca, ne kadar para koyduklarını ve ne kadar kazanacaklarını yazılı şekilde garanti edersen, böylece güven sağlarsın. Erişim olmasa da insanlar rahat eder.Anladım teşekkür ederim, sizce karşı tarafa ne gibi bir güvence sağlayabilirim?
mravci
Hocam bunlar zaten olan şeyler ben kendim sana karşılığında nasıl güven sunduğumdan bahsedeyimVDS erişimi vermesen bile, yatırdıkları paranın ne işe yaradığını, sunucunun durumunu sürekli gösterebilirsin. Mesela haftalık veya aylık raporlar atarsın, ne kadar kazandığını falan anlatırsın. Ayrıca, ne kadar para koyduklarını ve ne kadar kazanacaklarını yazılı şekilde garanti edersen, böylece güven sağlarsın. Erişim olmasa da insanlar rahat eder.
ikincielkralliklariseth
ben olsam para vericeğim ve erişim sahibi olmicağım hiç bişey istemem zaten parayı sen değil ben veriyorum öyle düşün neden sana ücretsiz şekilde vds alayım ve erişimim olmasın çok gereksiz bir ortaklık sözleşmesi ortak aricağına gidip sana sponsor olacak bir hosting bulsan daha mantıklı olurHocam bunlar zaten olan şeyler ben kendim sana karşılığında nasıl güven sunduğumdan bahsedeyim
- Discord üzerinde tam yetki olucak
- Sunucu içerisinde tam yetki olucak
- Site içerisinde yetkisi olucak
- Sunucuya eklenicek yapılıcak düzenlenicek her şeyde söz sahibi olucak
- Sunucu zaten hazır durumunu benim göstermeme gerek yok yatırım sonrası sunucu zaten direkt açılacak
- Haftalık aylık gelir gider tablosuna gerek yok çünkü site üzerinde gelir tablosunu çok açık şekilde görebilecek
Yani zaten senin saydıların zaten sunuluyor extralar ile birlikte ama ortak olmak isteyen kişiler bunu yeterli bulmuyor.
mashe1337
Bu şartlar, bir ortaklık veya sponsor için yeterli değil. Kendi deneyimimden örnek vermem gerekirse, benim de bir ortağım var ve kendisi tüm sistemlere tam erişime sahip — VDS, hosting dahil her şey. Sunucunun gelir-gider dengesi gibi konularda da sürekli olarak birlikte karar alıyoruz. Gerçek bir ortaklık, tam şeffaflık ve karşılıklı güven üzerine kurulur. "VDS tamamen bende olsun, ona sadece yetki verelim" mantığı ise sağlıklı bir ortaklık anlayışıyla bağdaşmaz. İyi forumlar dilerim. :)Hocam bunlar zaten olan şeyler ben kendim sana karşılığında nasıl güven sunduğumdan bahsedeyim
- Discord üzerinde tam yetki olucak
- Sunucu içerisinde tam yetki olucak
- Site içerisinde yetkisi olucak
- Sunucuya eklenicek yapılıcak düzenlenicek her şeyde söz sahibi olucak
- Sunucu zaten hazır durumunu benim göstermeme gerek yok yatırım sonrası sunucu zaten direkt açılacak
- Haftalık aylık gelir gider tablosuna gerek yok çünkü site üzerinde gelir tablosunu çok açık şekilde görebilecek
Yani zaten senin saydıların zaten sunuluyor extralar ile birlikte ama ortak olmak isteyen kişiler bunu yeterli bulmuyor.
ikincielkralliklariseth
kesinlikle dediklerine katılıyorum eline diline sağlıkBu şartlar, bir ortaklık veya sponsor için yeterli değil. Kendi deneyimimden örnek vermem gerekirse, benim de bir ortağım var ve kendisi tüm sistemlere tam erişime sahip — VDS, hosting dahil her şey. Sunucunun gelir-gider dengesi gibi konularda da sürekli olarak birlikte karar alıyoruz. Gerçek bir ortaklık, tam şeffaflık ve karşılıklı güven üzerine kurulur. "VDS tamamen bende olsun, ona sadece yetki verelim" mantığı ise sağlıklı bir ortaklık anlayışıyla bağdaşmaz. İyi forumlar dilerim. :)
mravci
Hocam başlıkta belirtildiği gibi zaten temel olarak ortak aramıyorum sponsor arıyorum ortaklık ilkesinin mevzuya dahil olma sebebi kurucuymuş gibi yetkilendirilmesinden kaynaklı zaten sunucum için bir ortak değil sponsor arıyorumBu şartlar, bir ortaklık veya sponsor için yeterli değil. Kendi deneyimimden örnek vermem gerekirse, benim de bir ortağım var ve kendisi tüm sistemlere tam erişime sahip — VDS, hosting dahil her şey. Sunucunun gelir-gider dengesi gibi konularda da sürekli olarak birlikte karar alıyoruz. Gerçek bir ortaklık, tam şeffaflık ve karşılıklı güven üzerine kurulur. "VDS tamamen bende olsun, ona sadece yetki verelim" mantığı ise sağlıklı bir ortaklık anlayışıyla bağdaşmaz. İyi forumlar dilerim. :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!