Bulundu Sunucumuzu açıyoruz, yetkili arkadaşları arıyoruz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 854
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kullanıcı 26543

Ziyaretçi
Belfries
Selamlar, yakın zamanda survival + skyblock karışımı bir sunucu açacağız ve sunucumuzda yetkili olarak görev yapacak arkadaşlar arıyoruz.

İletişim Bilgileri

• Discord: Garp#5702
Alım Yapılacak Bölümler
  • Mimar: Sunucudaki haritaları ve yapıları hazırlayacak yetkili arkadaşımız.
  • Tasarımcı: Sunucu için konu tasarımı, banner gibi tasarımsal işler ile ilgilenecek arkadaşımız.
  • Developer: Launcher ve client ile ilgilenecek yetkili arkadaşımız.
Başvuru Formu
  • İsim:
  • Tecrübeleriniz:
  • Daha önceki ürünleriniz (harita/tasarım/uygulama)
  • Eklemek istedikleriniz:
Başvuruları Discord üzerinden bana iletebilirsiniz. Beklemedeyiz!

Rehber Gibi Alımlar Yokmu?

Gönüllülük esasına mı dayanıyor?

Lazım olduğunuzda bana ulaşabilirsiniz, beni biliyorsunuz zaten skripterım.

Gönüllülük esasına mı dayanıyor?
Sunucunun ilk birkaç ayı tüm yetkililer gönüllü olarak görev alacak, ilerleyen aylarda sunucunun gelirinden -ekipteki üyelerin gösterdiği emek ile doğru orantılı olarak- ücret verilebilir. Yukarıdaki üç alanda da yardımcı olacak arkadaş bulamazsak ücretli olarak temin edeceğiz. Bu başvuru formu bizimle uzun süre görev yapmak isteyen kişiler için geçerli.

Lazım olduğunuzda bana ulaşabilirsiniz, beni biliyorsunuz zaten skripterım.
eğer büyük bir proje üstünde çalışıyorlarsa skript kullanacaklarını sanmıyorum async pluginlerden oluşan düzgün bir paket hazırlayacaklardır.Yani skripter değil bence belirtikleri gibi java devlere ihtiyacları var

eğer büyük bir proje üstünde çalışıyorlarsa skript kullanacaklarını sanmıyorum async pluginlerden oluşan düzgün bir paket hazırlayacaklardır.Yani skripter değil bence belirtikleri gibi java devlere ihtiyacları var
Başvuru yapmamamın sebebi o zaten geliştiriciliğe. :)

Merhaba, İyi alımlar ben başvuru yapmak için discord adresinize iletişim sağladım geri dönüşünüzü bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl