Bulundu Sunucumuza ortak&geliştirici arıyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matric142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matric142

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3

Discord:

auranw

Kısaca kendimden bahsedeyim ben Mert ve 6 yıllık minecraft sunucu yönetimi tecrübem var uzun bir aradan sonra kendi sunucumu açma kararı aldım düzgün bir sunucu açıp yüksek oyuncu kitlesiyle eğlenceli bir ortam oluşturmak istiyorum benim yerime sunucuyu yönetip kendi kararlarını bekirleyebilecek ve sunucuyu geliştirecek kişiler arıyorum özellikle yönetimde yer alabilecek kendi ekibini kurabilecek kapasitede olan kişiler olursa iletişime geçsin.

Lütfen emek verip bizimle birlikte bir şeyler başarmak isteyen ciddi arkadaşlar mesaj atsın.

Bütün avantaj,komisyon ve ikramiyeler özelden konuşulacak. (Şuanlık maaşlı çalışan kişilerle ilgilenmiyoruz)

Bütçe sağlayabilecek,pluginlerden anlayan,tecrübeli ortak arıyoruz.

Gereksinimler

Plugin veya skript konusunda bilgili olmalı
Sunucu işlerinde veya site işlerinde bilgili olmalı.
Cızırtısız ve kaliteli bir mikrofona sahip olmalı
Yenilikçi olmalı geliştiricilere fikir verebilmeli
Bütün minecraft sürümlerine hakim olmalı
Günde en az 4 saat vakit ayırabilmeli
Takım çalışması yapabilmeli
+15 yaşında olmalı.
Saygılı ve diksiyonu iyi olmalı

Olgun,sunucu yönetimi konusunda bilgili,skript ve pluginler konusunda bilgisi yüksek,takım çalışması yapabilecek kişiler yönetim kadrosuna başvurabilir.

Tasarım ve logo konusunda bilgisi olanlar ulaşabilir yaptığı işe göre para verilecektir direkt yazıp para belirtmeyiniz. (Maaşla çalışanlar yazmasın iş başına verilecek)

Alım Yapılacak Bölümler

Moderatör
(Yenilikçi,eklenti düzenleme ve geliştirici kadrosuna yeni fikirler sunma ve yardım etme becerisine sahip olması gerekir.)

Discord Moderatörü (Özel bot,kanallar ve yetkilerin ayarlanması kısaca bütün discordu baştan itibaren yapabilecek bilgiye sahip olması gerekmektedir.)

Geliştirici (Sunucudaki hataları çözebilecek,önerilere göre hareket edebilecek,eklenti ve skript konusunda bilgili takım çalışması yapabilecek düzeyde olması gerekmektedir.)

Yönetici (Sunucudaki en yüksek yetkidir ve bu kişiler sunucuda tam erişime sahiptir. Sunucudan sorumlu olabilecek,yetkili ekibini koordine edebilecek,kendi kadrosunu kurabilecek,takım yönetimi konusunda tecrübeli plugin konusunda bilgili kişiler başvurabilir.)

Yönetici ve geliştiriciler sunucuda tam erişime sahiptirler.

Öncelikle maddi destek beklentisi olan kişileri istemiyoruz. Projemizi sahiplenebilecek ve bizimle beraber uzun yıllar boyunca birlikte olabilecek kişiler istiyoruz. Samimi olmalarını ve bizimle sohbet edebileceklerini bilmelerini istiyoruz. Maddi destekler ara ara olacak ancak para odaklı çalışmalar yapamamaktayız. Şuanda kaynaklarımızdan bir bütçe ayıramamaktayız sadece gönüllü çalışanlar istiyoruz. Gönüllü olanlar aramızda hep kemik kadroda yer alıcak ve her projemizde bulunabilecek potansiyel olarak her daim güvenebileceğimiz kişiler olacaklardır. Saygı çerçevesi içerisinde olacağımız ve emir-görev verme sisteminden daha çok fikir yürüterek yapılabilecekler ve realite üzerine konulardan bahsedeceğiz.

Umarım bizimle çalışmak istersiniz. Gelecek vakitlerde projemiz ilgi görürse herkes emeğinin karşılığını alacaktır.

Ücret ile alakalı detaylı bilgiyi vereyim sunucumuzdaki yetkililer gönüllülük esası ile çalışıyor olup,bütçe fazlalığı olmadığı sürece herhangi bir ücret ödenmeyecektir. Fakat emeklerinin karşılıkları olarak oyun-içi paketler,yöneticiye ve geliştirici ekibe ise satış komisyonları tarafımızca hediye edilecektir.İlerleyen dönemlerde fazlalık olursa işini iyi yapan kişilere emeğinin hakkını verilecektir.

Elimizde 2 adet vds bulunmaktadır geliştirici bulunduğu gibi çalışmalara başlanacaktır.

Görüşebileceğiniz kişiler:

discord: matric142
discord: talatgulerz

Konu altına mesaj yazmayınız yanıt verilmeyecektir discord üzerinden konuşulup halledilecektir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl