Sunucumuz için hosting arıyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dahadüşünmedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.440
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

dahadüşünmedim

Ziyaretçi
Merhaba. Oblimium için hosting arayışı içerisine girdik. Elimizde aktif edebileceğimiz skyblock ve survival türünde iki farklı oyun modu bulunuyor. Tercihen linux destekli 8gb ram, hızlı bir internet* ve ilgili bir destek arıyoruz.

Daha önceden Keyubu, Nacss ve Govizyon hostinglerini kullandık. Govizyon kullanırsak MC-TR'nin kitlesinden yararlanamıyoruz, Nacss'da ryzen ve i9 makineler yok ve Keyubu'dan da hiç memnun kalmadık.

Hosting'e ayırabileceğimiz aylık ücret ortalama 100₺ civarıdır.

* Bazı hostinglerde gördüğüm kadarıyla sitelerinde yüksek internet hızları yazarken ve bu internet hızlarını windows sunuculara verirken linux sunuculardan maks. 100 up/down alabiliyorum. Bununu yapmayan bir hosting olması bizim için önceliktir.

Batihost firmasını önerebilirim size her konuda destek sağlıyorlar.

Batihost'a veya Rabisu'ya göz atabilirsin.

Batihost en iyisi tavsiye ederim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ryzen 9 3900x paketler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1 Gbit hattımız mevcut. Sorularınız varsa yarın sakin kafayla whatsapptan cevaplayabiliirim, siteden destek talebi açarsanız Test VDS 'de ayarlayabiliriz. Forumdaki konumuzu detaylıca inceleyin: https://www.mc-tr.com/konu/minecraf...neli-ucretsiz-eklenti-paketi-webscript.90770/

Ek olarak ücretsiz anime-manga-light novel tavsiyeside veriyoruz. Müşterimiz olmasanızda ^^

Bu arada bende merak ettim, Centos 7 kuralım yarın , testinizi yapın. Şu ana kadar hiç hat şikayeti gelmedi 1 senedir Centos kullanan müşterilerden. Ama siz dediğinizde bir şüphelendim.

Merhaba, firmamızla ilgili yaşamış olduğunuz kötü deneyimlerinizi 0543 597 7871 Whatsapp hattı üzerinden iletebilirseniz size özel telafi oluşturabiliriz. Bünyemizde bulunan +100, +200, ve +300 oyuncuya sahip referans sunucularımızın isimlerini talep etmeniz durumunda Whatsapp kanalı üzerinden sizlerle paylaşabiliriz.

Aralık ayı itibariyle firmamız için yapmış olduğumuz firewall cihazı yatırımlarıyla beraber 25565 portuna özel donanımsal %99 Bot koruması ve DDOS koruması sunuyoruz.

İlaveten, @AnadoluHost Minecraft alanında deneyimlidir....
Güncel işlemcileri takip eden, yüksek performans sunan, DDOS koruması konusunda başarılı bir firmadır tavsiye ederim.

Merhaba, firmamızla ilgili yaşamış olduğunuz kötü deneyimlerinizi 0543 597 7871 Whatsapp hattı üzerinden iletebilirseniz size özel telafi oluşturabiliriz. Bünyemizde bulunan +100, +200, ve +300 oyuncuya sahip referans sunucularımızın isimlerini talep etmeniz durumunda Whatsapp kanalı üzerinden sizlerle paylaşabiliriz.

Aralık ayı itibariyle firmamız için yapmış olduğumuz firewall cihazı yatırımlarıyla beraber 25565 portuna özel donanımsal %99 Bot koruması ve DDOS koruması sunuyoruz.

İlaveten, @AnadoluHost Minecraft alanında deneyimlidir....
Güncel işlemcileri takip eden, yüksek performans sunan, DDOS koruması konusunda başarılı bir firmadır tavsiye ederim.

Bana en son whatsapp hattı üzerinden iletin dediğinizde görüldü yemiştim :c

bence kimsenin ağzına uyma kendin denemen lazım görmen lazım

Merhaba, AKSUNUCUM - Veri Merkezi Hizmetleri olarak ihtiyacınız olan sunucuyu sağlamak isteriz. Sitemiz üzerinden paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhaba, Redoya.NET firmasını öneririm. Fiyatlar ucuz ve cebinize uygun olup hızlı destekleriyle mükemmeller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl