Sunucumuz için hosting arıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AuraTürk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
18
Minecraft
Oberkommissar_

Discord:

dasistoberkommissar

Merhabalar direkt konuya girmek istiyorum Minecraft sunucumuz için işini layığı ile yapan CPU ve RAM gibi bileşenlerine sınırlama koymayan gerçek bir hosting arayışındayız. Piyasanın neredeyse altını üstüne getirdik aklımızda bir kaç marka var fakat bilmediğimiz ve gözümüzden kaçan markalar olabilir diye kendimizi MC-TR'nin topluluk gücüne bırakıyoruz ve şansımızı denemek istiyoruz. Alan adımızı, web sitemizi ve minecraft sunucumuzu tek bir markadan almayı planlıyoruz. İlgililere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Keyubu, Hostifox ve Febzen'i sunucumuzun içeriklerini test ederken kullandık. Hepsinden de aynı performansı aldım, destek anlamında Keyubu en iyisi ancak performans olarak sıralamak gerekirse;
Keyubu
Hostifox
Febzen

Bunları değerlendirebilirsiniz. İyi forumlar.

Keyubu, Hostifox ve Febzen'i sunucumuzun içeriklerini test ederken kullandık. Hepsinden de aynı performansı aldım, destek anlamında Keyubu en iyisi ancak performans olarak sıralamak gerekirse;
Keyubu
Hostifox
Febzen

Bunları değerlendirebilirsiniz. İyi forumlar.
Geç saatte verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler değerlendireceğimize emin olabilirsiniz.

Şu zamana kadar aldığım tüm VDS cihazlarını hostluyo'dan aldım hem fiyat performansı hem de cihaz performansı olarak en önde bir hosting ayrıca destek sistemi mükemmel resmen adamlar veri merkezinde uyuyor eğer alacaksan hostluyo'dan almanı tavsiye ediyorum

Dedic alcaksan Oyunlayıcı'dan ayrılma usta VDS konusunda aşırı büyük bir fark hiçbir firma sunmuyor zaten

Keyubu abi tek geçerim yani.

Berke'ye katılıyorum TTA'nın eski müşterisiyim ondan aldığım performansı ve desteği kimseden almamıştım. Oyunlayıcı usta tek geçerim yeni açacağım sunucum içinde burayı tercih edeceğim

Merhabalar direkt konuya girmek istiyorum Minecraft sunucumuz için işini layığı ile yapan CPU ve RAM gibi bileşenlerine sınırlama koymayan gerçek bir hosting arayışındayız. Piyasanın neredeyse altını üstüne getirdik aklımızda bir kaç marka var fakat bilmediğimiz ve gözümüzden kaçan markalar olabilir diye kendimizi MC-TR'nin topluluk gücüne bırakıyoruz ve şansımızı denemek istiyoruz. Alan adımızı, web sitemizi ve minecraft sunucumuzu tek bir markadan almayı planlıyoruz. İlgililere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
@Webriva -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl