Sunucumuz her 10 dakikada bir kapanıp açılıyor!

OzerOTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
OzerO_TR

Discord:

OzerO#5418

Merhabalar.
Sunucumuz her 10 dakikada bir kapanıyor. Sonra açılıyor
fakat kimse giremiyor bi 5 dakika bekletiyor ve açılıyor.
Sıkınıtıyı bilen arkadaşlarımız yazarsa sevinirim.
Acil sunucumuzdaki aktiflik sıfırlandı!

Sunucudaki hatayı görmek istiyorsanız ip yi şu konudan alabilirsiniz.
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

1 GB bellek olduğu için RAM yetersizliğinden kapanıyordur.

Öncelikle bu duruma çok üzüldüm. Sunucudaki gözlemlerime göre eklentiler çok ram yiyor ve bazı eklentiler çalışmıyor olabilir. Ek olarak sunucu sayısı çok düşük olduğu için çok oyuncu çevrim içi olduğunda sunucu verileri kaydetmek de zorlanıyor olup çöküyor olabilir. Hepsinin sonu ram yetersizliğine gidiyor. :] Çözümü bulmak dileği ile iyi forumlar...

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu sorunu gözden geçiriyoruz hala. Sunucu kapasitesini ve ramini arttırmalıyız. Bunuda en kısa zamanda yapacağım. İyi forumlar herkese!

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu sorunu gözden geçiriyoruz hala. Sunucu kapasitesini ve ramini arttırmalıyız. Bunuda en kısa zamanda yapacağım. İyi forumlar herkese!

Sunucu Loglarını Atabilirsen Forum Üzerinden Çözebilirim Dostum;

Sunucu Loglarını Atabilirsen Forum Üzerinden Çözebilirim Dostum;
Merhabalar,
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Sorunun kaynağının ram yetmezliği olduğunu anladım ve pluginlerde temizlik yaptım.
Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi forumlar!

Merhabalar,
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Sorunun kaynağının ram yetmezliği olduğunu anladım ve pluginlerde temizlik yaptım.
Tekrardan teşekkür ediyorum. İyi forumlar!
İyi Forumlar...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl