Çözüldü Sunucumuz +15 kişi olunca herkezi atıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iMeteorito

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
iMeteorito

Discord:

! Bora#5829

benim ultraopskyblock sunucum var hub hatta sunucumda aktif olarak +15 kişi oldukdan sonra bir kaç dakka sonra sunucumdan 10 kişiyi atıyo ve aktifligimiz eski haline dönmüyo
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

8 gb ram veriyorum skyblock oyununa dailyreward pluginleri kapattım hep

CPU ve RAM kullanımlarını atar mısınız, onlardan kaynaklanabiliyor olabilir. Aynı şekilde kullandığınız TÜM leak eklentileri silin ve tekrar deneyin.

sunucuda
çok az miktarda leak var ztn cpu ve ram miktarıda oyle cok ucmuyo suncuu +15 leri gorunce tps bi anda
5 lere 10 lara dusuyo o arada herkez atılıyo ve tekrar yükseliyo

Az mı çok mu diye sormadım, yapman gerekeni yazdım

Hocam leak eklentiler sunucunuzu fazla yorar arkadaşın dediği gibi tüm leak eklentileri kaldırın. ve AutoSell plugini ile DailyRewards plugini sunucunuzun çok yorduğunu farkettim.

benim ultraopskyblock sunucum var hub hatta sunucumda aktif olarak +15 kişi oldukdan sonra bir kaç dakka sonra sunucumdan 10 kişiyi atıyo ve aktifligimiz eski haline dönmüyo
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

8 gb ram veriyorum skyblock oyununa dailyreward pluginleri kapattım hep
geçmiş olsun kankam başarılar dilerim inşallah çözersin +15 kişi olduktan sonra atıyor niye +15?

bütün hepsi windows 2012 server

TPS bi anda 10-5'e düşüyorsa büyük ihtimalle ya saldırı alıyorsundur, yada makinesel bir sorun yaşıyorsundur bi anda 5 - 10'a düşmesini plugine bağlayamayız *bence*.

TPS bi anda 10-5'e düşüyorsa büyük ihtimalle ya saldırı alıyorsundur, yada makinesel bir sorun yaşıyorsundur bi anda 5 - 10'a düşmesini plugine bağlayamayız *bence*.
Aynen muhtemel öyle veya ani mob yüklemeleri ama bin onbin vb olmalı yoksa saldırı var demektir.

Saldırı olabilir.

dailyreward deluxemenu autsell leaderheads baya bi tps düşürüyor ya eski sürüm yada leak yada bozuk bişeyler var içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl