kaanck
Allah'ım Bana Ender İncisi Ver
- Elmaslar
- 13
- Minecraft
- Crackm_
Discord:
Kaan Çabuk#9590
Kaan Çabuk#9590
acablade
Kaan Çabuk#9590
Mapi Chunky isimli plugin ile önceden yükledim. Diğer önerileriniz için ise teşekkürler.Anormal duran bir şey gözükmüyor. Entityler sıkıntı çıkarıyor gibi duruyor(çoğu spigot kullanan sunucuda olduğu gibi) ona da yapabileceğin spigot.yml dosyasıyla oynamak ve entity stackleyen bir plugin yüklemek. Entity stackleyen plugin ne kadar iş yapar bilmiyorum. Chunk açılması sıkıntı yaratıyorsa mapi önceden yükleyebilirsin(pluginin adını hatırlamıyorum maalesef).
deichor
Kaan Çabuk#9590
Hocam başlatma kodu önerebilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 200780
Ayrıca canlı düzenlemelerini düzgün yapmalısınız.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekstra olarak:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deichor
Hocam başlatma kodu önerebilirmisiniz?
Kaan Çabuk#9590
Güncel rapor bu şekildebu adreste ondan bahsediliyor zaten.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deichor
Canlı doğma ayarları içinGüncel rapor bu şekildeDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kaan Çabuk#9590
Hepsini uyguladım zaten hocamCanlı doğma ayarları içinbu adresi detaylıca okuyup ayarlandırmalarınızı yapın. Ayarlandırma yaptıktan sonra haritadaki tüm canlıları öldürünüz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kaan Çabuk#9590
Hocam okudum, hepsinide uyguladım.Hepsini uygulamış olsaydın StackMob gibi bir eklenti kullanmazdın zaten. Attığım sayfayı detaylıca oku lütfen. Kolay gelsin.
racfourdtr
ultimatestacker songodanın yaptıgı bir ürün ve tavsiye etmiyorum kullanmasını saçma sapan hata çıkabiliyor eklentinin kodları yüzünden ve songoda teamı yakında kapanıyor bütün yaptıgı eklentiler ücretsiz olacakUltimateStacker eklentisini kullanmanızı öneririm. (item ve spawner birleştirmeyi kapatın.)
En az 2 mob'da birleşmesini ayarlayın.
ClearLagg eklentisininde chunk başına mob doğma limitini her mob için 2'ye düşürün. (Stacklenen moblar 1 mob'dan sayılacağı için sorun çıkartabilir. Ama 2'de birleşirse spawner vs olaylarında sorun yaşamazsınız.)
deichor
Hocam okudum, hepsinide uyguladım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!