Sunucumun reklamlarına dair yardım eder misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BERKAK09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 828
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BERKAK09

Fırında Isıttığım İlk Taş
Sunucu Sahibi
Elmaslar
29
Minecraft
Daxzy_

Discord:

Berk#8782

Öncelikle selamlar,Sunucumu Kapadim :/.Ama geri dönüyoruz hostingimiz keyubu Ama bir kaç eksiklerimiz var sunucumuz da reklam yapacağız ama fotoğraf larimiz yok yapabilecek arkadaşlar yoruma gelebilir mi ?2. Olarak Nerelerde reklam verebilirim en çok nerden oyuncu gelir.Bana yardım edin

Forumlarda konu açarsan sunucun tanınır ama sunucu kalitene bakar. Youtuber sakın çağırma çünkü gelen onla gidiyor sunucu kaliten güzel olursa hiç korkmaki sunucuna oyuncu her türlü gelir. Yaratıcı sistemler bulmalısın direk hop paket buldum! Diye yola çıkma yani kısaca paraya kıyacaksın.

Merhaba, eğer tasarım yaptırabilecek bütçeniz yok ise forumda ücretsiz kullanabileceğiniz hazır konu şablonları bulunuyor :))

Forumlarda reklam yaptırabilirsin. Başarılar dilerim bu yolda !

Sistemlerimize güveniyoruz,fakat aktif lik konusunda çok korkuyoruz ??
Forumlarda konu açarsan sunucun tanınır ama sunucu kalitene bakar. Youtuber sakın çağırma çünkü gelen onla gidiyor sunucu kaliten güzel olursa hiç korkmaki sunucuna oyuncu her türlü gelir. Yaratıcı sistemler bulmalısın direk hop paket buldum! Diye yola çıkma yani kısaca paraya kıyacaksın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Burayı ben önermiyorum, zaten sunucun keyubu, keyubudan faydalan....

Git 100 tl biriktir 1 haftalık üst banner ver forumga***** da emin ol 50 oyuncu çekersin, kaliteli sunucun var ise tabi
* 100 tl mi ya :/

Ucuz da yaptırabilirsin reklam yapan forumlara vb. yöneticileriyle konuş. Belki indirim yaparlar pazarlık yap :)

Sistemlerimize güveniyoruz,fakat aktif lik konusunda çok korkuyoruz ??

* 100 tl mi ya :/
Paraya kıymak lazım aç gitsin, kendine de güveniyorsun daha ne olsun. Kafadan 10 kişi gelir

Ucuz da yaptırabilirsin reklam yapan forumlara vb. yöneticileriyle konuş. Belki indirim yaparlar pazarlık yap :)
Ya bana nerdeyse %50 indirim lazım :D

Paraya kıymak lazım aç gitsin, kendine de güveniyorsun daha ne olsun. Kafadan 10 kişi gelir
Valla sunucu için tek ortak benim ortak bulamıyorum :( bunun için bu miktarlar tek kişi için fazla geliyor bana

Bu yüzden pazarlık yapma yeteneğin yüksek olmalı :D

Selam, İlk Olarak Bu Yolda Başarılar Diliyorum. Reklam Konusunda Sizin İçin En Uygun Yer Forum Olucaktır.

Üstelik
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sizin İçin Forum da Reklam Desteği Sunmaktadır.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl