Çözüldü Sunucumun plugin paketini nasıl alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TTkilluapm000

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
TT_killuapm000

Discord:

tt_killuapm00

Merhaba Sevgili MC-TR üyeleri,
Sunucumu başka bir hostinge taşımak istiyorum ancak plugin paketimi nasıl taşıyacağımı bilmiyorum. Bu konuda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi?

Mevcut hostingten yeni hostinge eksiksiz taşıma yapmak istiyorum. Eğer daha önce böyle bir işlem yaptıysanız veya bilgi sahibiyseniz, yorum yaparak veya özelden ulaşarak destek olabilirsiniz.

Okuduğunuz ve önem verdiğiniz için teşekkürler!

(Yanlış konuya destek açmış olabilirim bu yüzden özür diliyorum.)

Winrara atın hocam ardından dosyatc tarzı siteye yükleyin yeni vdsinizde linkten indirin gerekli portları açın

Merhaba Sevgili MC-TR üyeleri,
Sunucumu başka bir hostinge taşımak istiyorum ancak plugin paketimi nasıl taşıyacağımı bilmiyorum. Bu konuda deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi?

Mevcut hostingten yeni hostinge eksiksiz taşıma yapmak istiyorum. Eğer daha önce böyle bir işlem yaptıysanız veya bilgi sahibiyseniz, yorum yaparak veya özelden ulaşarak destek olabilirsiniz.

Okuduğunuz ve önem verdiğiniz için teşekkürler!

(Yanlış konuya destek açmış olabilirim bu yüzden özür diliyorum.)
Öncelikle dosyatc gibi siteleri kullanmanızı önermem.

Klasörü bir winrara atıp Google Drive yükleyerek güvenli bir şekilde aktarım sağlayabilirsiniz.
Hem drive aracılığı ile paketi yedeklemişde olursunuz.

Öncelikle dosyatc gibi siteleri kullanmanızı önermem.

Klasörü bir winrara atıp Google Drive yükleyerek güvenli bir şekilde aktarım sağlayabilirsiniz.
Hem drive aracılığı ile paketi yedeklemişde olursunuz.
Mediafire,MEGA,DropBOX,Google Drive kullanılabilir sitelerdendir bazı siteler linklerinizi yayınlayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl