Çözüldü SUNUCUMUN ANALOBİSİNDE SADECE VİPLER VE YETKİLİLER KONUŞUOR AMA KONUŞTUKLARINDA İSİMERLİ BÖYLE <İSİM> Bunun gibi Nasıl Düzeltebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xXYigitKingXx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11
Minecraft
xXYigitKingXx
Facebook
Yiğit Topal

Discord:

?quArex?#9860

arkadaşlar benim hub sunucumda ana lobide yetkililer ve vipler konuşuor asdece oyuncular konuşamıro ama ben yetkliyim ya yazıom chate bişey böyle çıkıor adım <xXYigitKingXx> Bana Bi Tag Plugini Söleyin Pls Bi Yardım Edin

arkadaşlar benim hub sunucumda ana lobide yetkililer ve vipler konuşuor asdece oyuncular konuşamıro ama ben yetkliyim ya yazıom chate bişey böyle çıkıor adım <xXYigitKingXx> Bana Bi Tag Plugini Söleyin Pls Bi Yardım Edin

Essentials configi atar mısınız?

Essentials config.yml dosyasında

#EssentialsChat yazısını araştırın biraz aşağıya inin ve format: kısmı var oradaki <displayname> olması gerekiyor < bu işaretleri kaldırın sorununuz düzelicektir.

Essentials config.yml dosyasında

#EssentialsChat yazısını araştırın biraz aşağıya inin ve format: kısmı var oradaki <displayname> olması gerekiyor < bu işaretleri kaldırın sorununuz düzelicektir.
analobide essential kullanmıyorum gerek yok çünkü ama bu üçgen gibi şeyler essentias olura kalkacaksa yüklerim no problem

Merhaba, arkadaşların dediği adımları yaptığın zaman bir etkisi olmazsa EssentialsX ve diğer eklentilerini kurmalısın.

Lobide essentials kullanmamayı tercih ettiysen, haklısın bence de kullanma nede olsa kullanmayacağın bir çok özelliği var boşuna sunucunu yormasın.

Vault ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu iki eklentiyle çözebilirsin. EssentialsChat kısmıya aynı.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Multiverse core kullanıyor musunuz?

MultiverseCore Kullanıyorsan Config.yml Dosyasından Silebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl