Çözüldü Sunucumu Test Etmem Gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
39
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar sunucumun optimizasyon sorunlarını şuan çözmeye çalışıyorum ama aktiflik olmadığı için test yapamıyorum sunucu ne kadar oyuncuyu taşır ws bilmiyorum sunucuma bot ws nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz

Bot hesaplar sabit durduğundan pek bir etkisi olmaz performansı test etmeye,ancak illede test edeceğim diyorsan türkiyede çoğu sunucunun kullandığı afk console client eklentisini önerebilirim.

Bot hesaplar sabit durduğundan pek bir etkisi olmaz performansı test etmeye,ancak illede test edeceğim diyorsan türkiyede çoğu sunucunun kullandığı afk console client eklentisini önerebilirim.
Peki başka türlü test etmenin bir yolu varmı?

Genel olarak bu test muhabetinde bende girmiştim ancak en mantıklısı,timings alıp fork üreticine bu timingsi atmaktır,örneğin ben purpur ile sunucumu başlatıyorum,30 dakikalık bir timings değerini purpurun ekibine atmıştım 1 kişilik değerler vs normal mi diye,hataları onlar vesaire veya yapman gerekenleri söyleyecektir.

Arkadaşlar sunucumun optimizasyon sorunlarını şuan çözmeye çalışıyorum ama aktiflik olmadığı için test yapamıyorum sunucu ne kadar oyuncuyu taşır ws bilmiyorum sunucuma bot ws nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz
Fazla etki edeceğini sanmıyorum botların

Merhaba,

Sorun kalmadıya lütfen belirtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl