Çözüldü Sunucumu Saldırılara Karşı nasıl korurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedAlii

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
MuhammedAlii

Discord:

! ˡᵘʰᶤᵐ`MuhammedAlii#2853

Merhaba bu konu hakkında çok fazla araştırma yaptım ve çok fazla eklinti buldum kafam çok karıştı bana tam olarak sağlam sunucumu koruya bileçeğim bi eklentiler önerirmisiniz ve ek olarak sunucumda yetkililer /güvenlik [şifre] olarak şifre girmelerini istiyorum böly eeklenti varsa söylerseniz çok mutlu olurum

Merhabalar, saldırıya karşı korunmanız için bir kaç öneride bulunacağım. Bot saldırılarına karşın bungeecord kullanarak kendinize bir çakmalobi sunucusu oluşturmanızı ve çakmalobi paketinizi farklı bir ip üzerine kurmanızı öneriyorum + olarak çakmalobi sunucunuza bot saldırılarına karşı korunmak için çeşitli pluginlerden kurabilirsiniz. Çakmalobi sunucunuza AuthMe eklentisini kurar iseniz dediğiniz gibi oyuncular /login şifre şeklinde giriş yapmadan oyuna giremez veya her hangi bir komut yazamaz. Network odaklı saldırılara karşın yapabileceğiniz pek bir şey olmuyor bunun için hosting sağlayıcınızla konuşmalısınız.

Merhaba bu konu hakkında çok fazla araştırma yaptım ve çok fazla eklinti buldum kafam çok karıştı bana tam olarak sağlam sunucumu koruya bileçeğim bi eklentiler önerirmisiniz ve ek olarak sunucumda yetkililer /güvenlik [şifre] olarak şifre girmelerini istiyorum böly eeklenti varsa söylerseniz çok mutlu olurum
Ücretsiz olarak bot saldırıları için BotFilter kullanabilirsiniz.
Flamecord veya AntiBot'ta kullanabilirsin.

Crash saldırıları için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz.
Veya biraz uğraşıp SpigotGuard'da alabilirsin.

DDOS saldırısını sadece barındığınız hosting çözebilir.

/güvenlik için yetkililere özel skript kullanabilirsin.​

Sunucu saldırılarına korunmanın birçok yolu vardır, lakin hangi tür saldırıdan korunacağına göre değişiklik gösterir,

Bot saldırısı alıyorsan:
Anti Bot Deluxe, Antibot gibi eklentiler.
İp sınırlandırması yaparak sadece Türkiye'den girişlere izin verebilirsin.
Çakmalobi ile yükü azaltabilirsin.

Crash saldırısı alıyorsan:
Ne tür crash aldığına göre değişir,
Örnek: UnioAntiCrash, ExploitGuard, ExploitGuard, SpigotGuard, kullanabilirsin.
Aegis, Tacos gibi sunucu forklarınıda kullanabilirsin.

DDOS alıyorsan:
Hosting ile görüş.

Çok Teşekkür ederim Konu Hakkında Yardım Ettiğiniz İçin Bende bi çok şey buldum çok rahat sunucumu koruya biliyorum. İndirdiğim ayarladığım bi çok şey var onlarıda yeni başlayan arkdaşlar için detaylı bir şekilde anlatmayı düşünüyorum. Hepinize tekrardan teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl