Çözüldü Sunucumu resetleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FurKqnTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 668
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurKqnTR

FURKAN
Elmaslar
161
Minecraft
Furkqn

Discord:

Furkqntr

Herkese mehaba ben Furkqn skyblok sunucum var sunucum açılalı 1 gün oldu ve bazı adminler ben olmadığım zamanlarda gereğinden fazlaca item vermişler
adamın elinde 10 stack sunger vardı sunger 1k level verio
sunucumdaki adaları paraları envanterleri adakitleri /chestleri ve authme yi sıfırlamak istiyorum bunları nerden sıfırlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim:)

Adaları sunucu klasöründeki askyblock ve askyblock-nether klasörlerini silip askyblock plugini içinde ki players klasörü ve .ymlleri silerek sıfırlayabilirsin.

Envanterleri direk harita dosyasının içinde bulunan player-data ve stats dosyalarını silerek sıfırlayabilirsin.
/adakit için skript klasöründe bulunan variable dosyasını silerek sıfırlayabilirsin.
/chestler için alphachesti silip tekrar yükleyebilirsin.
auhtme için playerdata ve authme.db dosyalarını silerek sıfırlayabilirsin.

Eğer sunucuyu sıfırlarsan büyük bir çoğunluk sunucuyu bırakacaktır!

Adaları sunucu klasöründeki askyblock ve askyblock-nether klasörlerini silip askyblock plugini içinde ki players klasörü ve .ymlleri silerek sıfırlayabilirsin.

Envanterleri direk harita dosyasının içinde bulunan player-data ve stats dosyalarını silerek sıfırlayabilirsin.
/adakit için skript klasöründe bulunan variable dosyasını silerek sıfırlayabilirsin.
/chestler için alphachesti silip tekrar yükleyebilirsin.
auhtme için playerdata ve authme.db dosyalarını silerek sıfırlayabilirsin.

Eğer sunucuyu sıfırlarsan büyük bir çoğunluk sunucuyu bırakacaktır!
envanter için InventoryPages plugini var

InventoryPages klasörünü silerek sunucuyu yeniden başlatabilirsin.

sorun çözüldü konu kilt!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl