Çözüldü Sunucumu Açtığımda Açıldıktan sonra Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marshiquez

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
ekinnos

Discord:

ekinvarli

Logları kendimce bir gözden geçirdim 2 plugin sorun veriyor gözüküyordu sildim onları onlar gitti fakat sorun devam ediyor error göremedim (gözden kaçmış olabilir) yardımcı olabilecek varmı ?

Ekli dosyalar

Muhtemelen Jobs eklentisi sunucunun kapanmasına sebep oluyor, Jobs.jar'ı yedekleyin, plugins klasöründen silin ve sunucuyu çalıştırın bakalım kapanacak mı tekrar.

Ayrıca; JPanel, ChatControl, FAWE ve TitleManager eklentilerinin de sunucu sürümünüz ile çalışabilen sürümlerini kullanırsanız hatalarınız da çözülecektir.

Merhaba,
Logları kendimce bir gözden geçirdim 2 plugin sorun veriyor gözüküyordu sildim onları onlar gitti fakat sorun devam ediyor error göremedim (gözden kaçmış olabilir) yardımcı olabilecek varmı ?
actomendos arkadaşın dediği gibi. Bir de Citizens plugininde hata var.
Citizens hata:
[12:26:10] [Server thread/ERROR]: [Citizens] v2.0.22-SNAPSHOT (build 1487) is not compatible with Minecraft v1_8_R3 - try upgrading or downgrading Citizens. Disabling.

Citizens çözüm: 1.8.8 sürümünü kullanmalısın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl