Çözüldü Sunucumu açarken ufak bir hata alıyorum, Yardım gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iiVeuLoX

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Veu

Discord:

iiVeuLoX#9171

Herkese İyi Forumlar Sunucumda Herhangi Bir Sorun Yoktu Birden Sanırım Farketmeden Yaptığım Bir şey Yüzünden Bu Hatayı Vermeye Başladı İnternette Araştırdığım Kaynaklardan Bir Çözüm Yolu Bulamadım Sunucuyu Başlattıktan Sonra Bu Hatayı Veriyor Ve Başka Herhangi Bir İşlem Yapmıyor Çözümü Bilen Veya Daha Önce Bu Hatayı Alıp Çözen Biri Varsa Yardımcı Olursanız Çok Mutlu Olurum Teşekkürler.
- 64 Bit İşletim Sistemi
- Java 8 Yüklü (Java 8 Harici Bir Versiyon Yüklediğimde Sunucuyu Hiç Başlatmıyor Bat Dosyasını Çalıştırıyorum Ve Saniyesinde Açılıp Kapanıyordu O Yüzden Java 8 Kullanmak Zorunda Kaldım)
- Sunucu Sürümü 1.16.5
Untitled.png

Java'yı tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Herkese İyi Forumlar Sunucumda Herhangi Bir Sorun Yoktu Birden Sanırım Farketmeden Yaptığım Bir şey Yüzünden Bu Hatayı Vermeye Başladı İnternette Araştırdığım Kaynaklardan Bir Çözüm Yolu Bulamadım Sunucuyu Başlattıktan Sonra Bu Hatayı Veriyor Ve Başka Herhangi Bir İşlem Yapmıyor Çözümü Bilen Veya Daha Önce Bu Hatayı Alıp Çözen Biri Varsa Yardımcı Olursanız Çok Mutlu Olurum Teşekkürler.
- 64 Bit İşletim Sistemi
- Java 8 Yüklü (Java 8 Harici Bir Versiyon Yüklediğimde Sunucuyu Hiç Başlatmıyor Bat Dosyasını Çalıştırıyorum Ve Saniyesinde Açılıp Kapanıyordu O Yüzden Java 8 Kullanmak Zorunda Kaldım)
- Sunucu Sürümü 1.16.5
Ekli dosyayı görüntüle 200293
Java 16 yüklemeyi deneyin birde baslat dosyanızın ayarlarını kontrol edin hazırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl