Elon Musk#3678
Sadece hub server kısmına yazdımSunucunuzun reklamını yaptığınızdan emin misiniz? Forumda sunucunuzun reklamı bulunmuyor.
Hazır plugin olsana birazda olsa düzenleme yapabildim.Zaten 2-5 ay sonra değiştireceğim.Haritaların büyüklülüğü , yetersiz reklam , hazır pluginler (%100) , yetkili yetersizliği (%100) olabilir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ha bide OP yaparsan belki gelirler :D:D
Uğraşma gel ortak olalım?Sadece hub server kısmına yazdım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hazır plugin olsana birazda olsa düzenleme yapabildim.Zaten 2-5 ay sonra değiştireceğim.
Elon Musk#3678
Seni burada görmek beni gerçekten memnun etti.Konu tasarımı için arkadaşı yetkilendirdim o photoshop ile ayarlama yapacak.Şuan eggwars ve pvp arena ayarlıyorum.Bitince hem konu hemde reklam olacak.Ama burada reklamı Nasıl yapacağım bilgim yok.Ben sadece serverlar kısmına yazınca oluyor diye biliyorum.Birde ben üyelik alıcağım ama paypale yönlendiriyor.Öncelikle Reklam en önemlisidir. Sonra konu tasarımı, paketiniz, mapleriniz, skriptleriniz ve yetkili ekibiniz gelir.
Ben şöyle diyeyim kendi emeklerim ile ben yapabildim diyebilmek istiyorum.Sen serverı geliştirmişsin.Ve ben ortak olacağım.Yanlış anlama ama ben bu işte tek başıma becerebiliyorum demek istiyorum bu arada İP atarsan serverını ziyaret etmek isterim.Uğraşma gel ortak olalım?
euxx007/14#3019Discord adresin var mı ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!