Çözüldü Sunucumdaki pluginler yüzünden sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

Hangi pluginler olduğunu kavrayamadım,neden sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum ve 4 pluginin istediği "towny" plugini hangisi internette öyle bir plugin yok
log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MapTowny, SiegeWar, TownyChat, TownyFlight eklentileri
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisine geliştirme ekleyen addonlardır, TownyAdvanced oyuncuların kasaba kurup savaşabildiği bir eklentidir, sistemi istemiyorsanız o 4 eklentiyi de kaldırın. Sunucunuzda zaten Towny eklentisi var fakat çalışmıyor gibi gözüküyor silip güncel indirin Worldedit ve Worldguard sürümünüz ile uyumlu değil Sunucunuzda Vault eklentisi yüklü olmadığı için veya yüklüyse çalışmadığı için ekonomi ve kese gibi faaliyetlerinden yararlanamayacaksınız.

BetterRTP eklentinizi güncelleyin
Sunucudan atma/Sunucunun kapanma sebebi sunucudaki bir dünyanız oyunun daha üst bir sürümü ile kaydedilmiş olması, internetten bir map indirdiyseniz veya sunucunuzun sürümü eskiden yüksek bir sürüm iken sonradan düşürdüyseniz meydana gelir, yüksek sürüm mapleri eski sürümde oynatamazsınız fakat eski sürümleri yüksek sürümde oynatabilirsiniz. Yüksek sürüm olan mapi kaldırdığınızda sorun çözülecek gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Loga tekrar baktım da bir çok eklentiniz bozuk gibi, sunucunun main threadini durduran bir eklentide var, önerim direkt bütün pluginleri en son sürümleriyle baştan indirin ve yeni bir klasör açın baştan. Leak eklenti kullanıyorsanız kullanmayın, neredeyse bütün eklentiler bozulmuş.

Bir kaç sorun olsaydı sana çözüm önerileri sunardım ama bu kadar hatayı ilk defa bir arada görüyorum. En başında sunucuya bağlanmanızı çözsek bile devamında plugin hataları canınızı sıkacak. Bundan sonra her paper ile sunucu açtığınızda içine spark pluginini atın çünkü sunucunuzu durduk yere çökerten durumlar var. Harita ya da sunucunun anlık performans düşüşleri olabilir en azından bu eklentiyi kullanırsanız sunucuya girme probleminiz ve çöküş problemleri ortadan kalkar.

Paketi 0dan inşa ederken ya da hazır bir paket aldığınızda içine atın.

hataları çözdüm ancak hala sunucuya bağlanılamıyor diyor

şuan bu durumda neden sunucuya bağlanılamıyor diyor
.bat dosyası içinde sunucu sürümünüze göre jdk yönlendirmesi yapıyor musunuz ?

1.19.4 için jdk17 şarttır mesela

Bir şeyler eksik yani orası kesin ama kaynağı belirsiz logdan anlamak imkansız.

Dosyalarınızı görürsem belki kurtarabilirim. dc: devbrius

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl