Mehmet Akkoz
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
Discord:
AlpBey34#0283
AlpBey34#0283
on command "/money":
if player don't have the permission "sk.admin":
cancel event
message "&fBöyle bir komut bulunamadı."
command /akce:
trigger:
execute player command "/money"
DangerYusuf#6617
:'D:'D Mantık hatası var.Kod:on command "/money": if player don't have the permission "sk.admin": cancel event message "&fBöyle bir komut bulunamadı." command /akce: trigger: execute player command "/money"
AlpBey34#0283
An internal error occurred while attempting to perform this command. hatasını alıyorumbuyur
Kod:on command "/money": if player don't have the permission "sk.admin": cancel event message "&fBöyle bir komut bulunamadı." command /akce: trigger: set {_t} to "%player's balance%" replace all "money" and "balance" and "dollars" with "Akce" in {_t} send "&6Mevcut Paran: &8%{_t}%"
AlpBey34#0283
2.1.2 Skript Versionsilk olarak özelden sanırım yardım istemek yasakdı burda yazınca zaten bildirim geliyor ikinci olarak skript sürümünüz eski olabilir /ver skript yazın
AlpBey34#0283
linkten aldığım skripti eskisiyle değiştirdim fakat yine aynı sorunu veriyor.versiyonunuz çok eski
bunu indirinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AlpBey34#0283
gerekli para plugini derken ? /para yazınca banka > <bakiye> gösteriyor. discorddan ulaşamaz mısınız bi yardımcı olsanız. Sunucumun açılmasına çok az kaldıda.ben bu skriptle yaptım ve oldu vault ve gerekli para plugini varmı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!