Çözüldü Sunucumdaki Korumayı Arttırıcak Plugin Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImkansizZ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
ImkansizZ

Discord:

ImkansizZ#7512

Merhaba Değerli MC-TR Forumu Üyeleri <3

Ben Hub (BungeeCord) Olan Sunucuma Bot , Koruma , Anti OP , VB Bişi Arıyorum Bazı Düşmanlarım (100 Den Fazla) Bana Saldırı Yapıyor Sunucu Pert :D Bana Böyle Paralı Parasız Farketmez.

Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Saygılar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini kullan ve şu kodu ilk baş kısma ekle
Protection:
enableProtection: true
countries:
- TR
countriesBlacklist:
- A1
- US
- GB
enableAntiBot: true
antiBotSensibility: 5
antiBotDuration: 10
Bu sayede sunucuna bot atmalarını engellersin.

1-
Bot için en uygun çözüm AuthMe'nin korumasıdır. AuthMe config'e gir. En altta "enableAntiBot: false" kısmı var bunu "true" yap ve oyun içinde "/authme reload" yaz. Bu kadar basit bir yöntem ile bot saldırısının önüne geçebilirsiniz .
NOT : Sunucuya Girişlerde Birazcık bekletebilir.

2-
Beyaz Listeye almak AuthMeden sonra gelecek en iyi çözüm olmalı. Sunucunuza bot saldırısı ve oluyor ve sıra siz aktifsiniz , hemen ''/whitelist on'' yazarak beyaz listeyi açarsanız ve sunucuya kimse giriş yapamaz ardından çok geçmeden ''/whitelist off'' yazarsanız girişler tekrar açılır. Bu süre zarfında sunucuya kimse giremeyeceği gibi botlarda giremeyecek. Önerilen süre zarfı 2 dakika

Bişi Sorcam Ben Siteden Kayıt Olmadan Girmeyi Engelledim Yani Giremiyorlar Bile :D Ama Bu Authme Deki EnableAntiBotu Yüm Sunucularda Kapattım Açınca Ben Dahil Atıyor Hiç Girilmiyor :D Yardımcı olrmusun ?

Bişi Sorcam Ben Siteden Kayıt Olmadan Girmeyi Engelledim Yani Giremiyorlar Bile :D Ama Bu Authme Deki EnableAntiBotu Yüm Sunucularda Kapattım Açınca Ben Dahil Atıyor Hiç Girilmiyor :D Yardımcı olrmusun ?
Anlamadım tam olarak açarmısın? @SoulX Buraya gelsin benim biraz işim var yardımcı olamayacağım.

Your Countery banned from this server :D mi :?

Tamam Yardım Edin PLS Birde Benim Sunucumda Herşey Korumalı Sorun Yok Bu Authme MYSQL Bağlı Ama Ben Böyle Büyük Serverler Gibi Hazırladım Yani İyi Olsun Para Sıkıntımız Yok Allaha Şükür Her Şeyi Yapıcam Birde Benim HUB Sunuculardaki Konularım Kapatılması Pre Hesap Alıcam MC-TR De Ve Reklam Satın Alıcam Ama Yok :D Şimdi Açıcam Onaylarsanız Allah Razı Olsun 1 Haftaya Yatırımımı Da Yaparım :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayır Aga Ekran Geliyor Atıyor Şu Hata Veriyor '' Ana Makinenizdeki Bir Yazılım Tarafından Bağlantınız Sonlandırıldı'' Diyor Çözümü Bulamadım Yardımcı Olun Zaten Kayıtlı Olanlar Giriyor Kayıtsızların Ekrana Bi Görüntü Bile Gelmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl