yigit1231231233
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- logiley
Discord:
logiley
logiley

_thread
minecraft: ekleyin;logiley
Bu armor stand'ler hologram yapımında kullanılır. Eğer onların olmasını istemiyorsanız hologram eklentinizi silin. Ayrıca hologram (armor stand) sayıları çok fazla olmadığı sürece sunucuya herhangi bir zarar vermez. Domuzların orada ne yaptıklarını bilmiyorum ama aşağıda ki komutları kullanabilirsiniz;
/kill @e[type=pig] (Domuzları öldürme)
/kill @e[type=armor_stand] (Zırh askısını öldürme)
Eğer Essentials kullanıyorsanız başlarınaminecraft:ekleyin;
/minecraft:kill @e[type=pig]
/minecraft:kill @e[type=armor_stand]
İyi forumlar <3
logiley
itemsadder icin ordaydilar ama itemsadderi silince ordaki domuzlari kaldi modelengine den kaynaklaniyor diye dusundum ama silince yine gecmediBu armor stand'ler hologram yapımında kullanılır. Eğer onların olmasını istemiyorsanız hologram eklentinizi silin. Ayrıca hologram (armor stand) sayıları çok fazla olmadığı sürece sunucuya herhangi bir zarar vermez. Domuzların orada ne yaptıklarını bilmiyorum ama aşağıda ki komutları kullanabilirsiniz;
/kill @e[type=pig] (Domuzları öldürme)
/kill @e[type=armor_stand] (Zırh askısını öldürme)
Eğer Essentials kullanıyorsanız başlarınaminecraft:ekleyin;
/minecraft:kill @e[type=pig]
/minecraft:kill @e[type=armor_stand]
İyi forumlar <3

_thread
Size zaten Essentials kullanıyorsanız ne yapmanız gerektiğini söyledim…?
logiley
ayni sekil yineSize zaten Essentials kullanıyorsanız ne yapmanız gerektiğini söyledim…?
Komutun başına minecraft: yaz.

_thread
Buna imkan yok, aldığınız hata mesajı essentials'dan kaynaklı. Essentials minecraft vanilla komutlarını bypass etmek için başına minecraft: prefix'i eklemeniz gerekiyor veyaayni sekil yine
/execute as @a run kill @e[type=pig] yürütme komutunu kullanmalısınız. Bu da işe yaramazsa, muhtemelen ortadan kaldırmak istediğiniz canlılar etiketlere sahip ve bu etiketi bulmadan onları silmek zorlaşıyor. /killall all - /killall animals - /killall pig vb komutlarını kullanarak terkar deneyin. logiley
domuzlar komutla eklendigi icin silinmiyor olabilirBuna imkan yok, aldığınız hata mesajı essentials'dan kaynaklı. Essentials minecraft vanilla komutlarını bypass etmek için başına minecraft: prefix'i eklemeniz gerekiyor veya/execute as @a run kill @e[type=pig]yürütme komutunu kullanmalısınız. Bu da işe yaramazsa, muhtemelen ortadan kaldırmak istediğiniz canlılar etiketlere sahip ve bu etiketi bulmadan onları silmek zorlaşıyor. /killall all - /killall animals - /killall pig vb komutlarını kullanarak terkar deneyin.
Ekli dosyayı görüntüle 249185
Ekli dosyayı görüntüle 249186
Gördüğünüz gibi Essentials olmasına rağmen herhangi bir hata almadım.
Custom mob kullanıyor olabilirmisin? Örneğin MythicMobs, AdvancedMobs, AuroMobs gibi.. Eğer özel bir mob plugini barındırıyorsan ve domuzları plugin arayıcılığı ile çektiysen essentials mobları görmezden geliyor olabilir.domuzlar komutla eklendigi icin silinmiyor olabilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!