Bulundu Sunucumda yaratıklar doğmuyor skript lazım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xVeryz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 875
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xVeryz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
42
Minecraft
Rotxeein

Discord:

rotxeein0

Merhaba benim sunucum en son 1.8 sürümündeydi sonra bi plugine ihtiyacım olduğundan 1.9 a geçirdim ve sonra komut bloğu lazımdı 1.16.5 e geçirdim ve şuanda sunucumda akşam olsa dahi randomTickSpeed 4096 sabit bukkit.yml kısmında görünen yerde en fazla mob doğma sayısını arttırdım akşamları acayip derecede yaratık doğuyordu ve en son 1.16.5 e geçirince hiç bir şekilde yaratık doğmamaya başladı bukkit.yml a baktım ayarladığım gibi duruyor. Ve randomTickSpeed bile ayarlı ama bir sıkıntı var yardım edecek biri varmı şimdiden teşekkür ediyorum!

Ve benim istediğim ise bu sorundan dolayı etrafta yaratık doğma skriptine ihtiyacım var yardım etmeye çalışan veya eden herkese teşekkür ederim!
Ama galiba bu olsa bile çok fazla laga sokar sunucuyu bu sıkıntı bir durum.

Bunun skripti sunucuyu laga sokacaktır. randomTickSpeed'in 3 olduğundan emin olun.

Eklenti listenizi gönderebilir misiniz?

Yaratıkların doğuşunu etkileyen her eklentiyi kaldırıp deneyebilir misiniz? (örn: EpicBoss)

Yaratıkların doğuşunu etkileyen her eklentiyi kaldırıp deneyebilir misiniz? (örn: EpicBoss)
Orada epicboss veriabletime vanillaboss gibi pluginler yokkende böyleydi ama VeriableTime sürümü 1.9 du 1.16.5 e geçti ve Zamanı ayarlıyor o plugin bi alakası olabilir diye kaldırmayı deneyeceğim olmaz ise geri 1.9 veya 1.10 a geçireceğim en iyisi 1.10

Ama skript plugini o sürümde çalışmıor :/ benim işim gerçekten çok zor

Evet kaldırdım denedim yine doğmuyor ama bütün eklentileri kaldırırsam ve bir klosöre atarsam öyle denersem yaratıklar geliyormu gelmiyormu diye eğer gelirse bi eklentide sorun vardır ve zaten az eklentim var bulmam kolay olur

Sunucunuzu Paper yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak Purpur olarak açabilir misiniz? Baştan sunucu açacaksınız ve eklentileri tek tek atın.

Yok olmadı cidden ben anlamıyorum ben sürümü değiştiricem galiba.

Tek oyunculu girdim 1.16.5 aynı sürümde ve ordada yaratıklar doğmuyor galiba sürümde sıkıntı var şuan çok sevindim :D

Sunucuyu 1.10 sürümüne geçireceğim skript plugini çalışırmı sizce? yoksa 1.10 sürümünde varmı indireyim hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl