Sol Reklam

Çözüldü Sunucumda World Kaynaklı Lag Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Z-caming
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 515
  • Etiketler Etiketler
    lag
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Z-caming

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
445
Yer
Kocaeli
Minecraft
Yok

Discord:

Zocaming

Towny Sunucumda Düşük Oyuncu Sayısına Rağmen Yüksek Lag Var. Timings Raporunda Lag'ın Kaynağı World Olarak Gözüküyor Fakat Sebebini Anlamadım. Yardımcı Olabilir misiniz. Sunucu Sürümüm 1.16.5.

Makine Özellikleri
İşemci : Ryzen 9 5950x
Ram : 14 Gb
Cpu : 6
Disk : 140 Gb

server.properties dosyasındaki ayarları kontrol edin özellikle render-distance (görüş mesafesi), view-distance (bakış mesafesi), max-tick-time (maksimum tick süresi) gibi ayarlar performans üzerinde etkili olabilir.

server.properties dosyasındaki ayarları kontrol edin özellikle render-distance (görüş mesafesi), view-distance (bakış mesafesi), max-tick-time (maksimum tick süresi) gibi ayarlar performans üzerinde etkili olabilir.
max-tick-time ne yapmalıyım

Merhabalar, sunucu chunkları ve mob doğma oranı fazla. Bunun yanında random tick speed te fazla bunu default olan 3 e almanızı öneririm.

Ekler

• Screenshot_2023-12-09-22-06-30-17_2665fb67b16260a8d818298cef8dc107.jpg
    Screenshot_2023-12-09-22-06-30-17_2665fb67b16260a8d818298cef8dc107.jpg
    54,9 KB · Görünt.: 46
random tick speed ise 3 zaten
Attığınız timings raporunda chunklar ile ilgili sıkıntılar da olduğunu gördüm oyuncular yeni chunk yüklemesi yapıyor olabilir chunky eklentisi ile chunkları yükleme yapın. Oyuncuların görebileceği mesafeyi kısaltın.

Attığınız timings raporunda chunklar ile ilgili sıkıntılar da olduğunu gördüm oyuncular yeni chunk yüklemesi yapıyor olabilir chunky eklentisi ile chunkları yükleme yapın. Oyuncuların görebileceği mesafeyi kısaltın.
görüş mesafesi 5 zaten chunkları ise dynmap yüklemiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı