Çözüldü Sunucumda Uçamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar arkadaşlar, geliştirdiğim pakette farklı clientler ile girdiğimde uçamadığımı fark ettim. Feather ve Lunar client ile denedim fakat sorunum düzelmedi. Havada sabit bir şekilde kalıyorum. Sunucumda herhangi bir uçuş eklentisi yok sadece uçuş komutu olan essentials plugini mevcut. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim.

Ek hatırlatma: Sprint Toogle denilen ayarları da çeşitli değiştirmeme rağmen sorun aynı, farklı sunucularda da denedim sadece kendi sunucumda uçamıyorum havada sabit kalıyorum.

Merhabalar arkadaşlar, geliştirdiğim pakette farklı clientler ile girdiğimde uçamadığımı fark ettim. Feather ve Lunar client ile denedim fakat sorunum düzelmedi. Havada sabit bir şekilde kalıyorum. Sunucumda herhangi bir uçuş eklentisi yok sadece uçuş komutu olan essentials plugini mevcut. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim.
Bu sorunu daha önce yaşadım, ama benim yaşadığım sorun spectator ile alakalıydı. O moda geçip spectator target yaptığım zaman karakter zemin ile 0.1 mesafede duruyordu asla yere inemiyordum, yukarı çıktığımda tekrar yere inemiyordum, bazen yukarı bile çıkamıyordum; dediğiniz gibi havada asılı kalıyordum ancak sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu hatayı cinematic scane eklentisi yaparken keşfettim, sunucunuzda eğer benim yaptığıma benzer bir eklenti varsa onu silip deneyebilirsiniz.

Hayır hocam sunucuda daha klasik eklentiler söz konusu, tlauncher veya legaly layncher gibi ücretsiz düz minecraft uygulamalarında sorun yaşamıyorum. Ama bu tarz pvp clientlerde uçamama sorununu yaşıyorum maalesef.

Bu sorunu daha önce yaşadım, ama benim yaşadığım sorun spectator ile alakalıydı. O moda geçip spectator target yaptığım zaman karakter zemin ile 0.1 mesafede duruyordu asla yere inemiyordum, yukarı çıktığımda tekrar yere inemiyordum, bazen yukarı bile çıkamıyordum; dediğiniz gibi havada asılı kalıyordum ancak sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu hatayı cinematic scane eklentisi yaparken keşfettim, sunucunuzda eğer benim yaptığıma benzer bir eklenti varsa onu silip deneyebilirsiniz.
Hayır hocam sunucuda daha klasik eklentiler söz konusu, tlauncher veya legaly layncher gibi ücretsiz düz minecraft uygulamalarında sorun yaşamıyorum. Ama bu tarz pvp clientlerde uçamama sorununu yaşıyorum maalesef.

Sunucunuzda buna sebebiyet vermesinden şüpheleneceğiniz eklentiler var mı? ayrıca /flyspeed 1 veya daha büyük bir rakam yazınca ne oluyor, lunarda fly boost gibi seçenekler var onlar kapalı mı

Sunucunuzda buna sebebiyet vermesinden şüpheleneceğiniz eklentiler var mı? ayrıca /flyspeed 1 veya daha büyük bir rakam yazınca ne oluyor
Hocam öncelikle sunucuda flymarket için skript var, haricinde ise speed 10 bile yapsam gene hareketsiz bekliyor, feather client de hiç hareket etmezken lunar clientte ctrl + yön tuşları ile gidebiliyorum. ctrlden elimi çektiğimde gene hareketsiz kalıyorum.
Fly komutu zaten essentials komutu yani haricinde eklenti yok.

Ben sorunu şöyle çözerdim pek bilgim yok bu konuda tempfly ekleyip denermisin pluginlerine olmassa clientini değiştir bence iyi akşamlar.

Ben sorunu şöyle çözerdim pek bilgim yok bu konuda tempfly ekleyip denermisin pluginlerine olmassa clientini değiştir bence iyi akşamlar.
tempfly eklentisi sunucumda zaten vardı, onu kaldırıp da denedim sorunum düzelmedi.

Clientini değiştir bence yinede başka çözümler deneyebilirsin ama
clienti değiştirdim hocam zaten buradaki konu farklı farklı clientler ile sorunumun devam etmesi. 2 farklı premium client denedim ve sorunum aynı.

muhtemelen flymarket skripti ile ilgili bir olay skriptin içini kontrol edip bozuntu yaratacak kodlar var mı kontrol ettiniz mi

Son düzenleme:
muhtemelen flymarket skripti ile ilgili bir olay skriptin içini kontrol edip bozuntu yaratacak kodlar var mı kontrol ettiniz mi
sorunumu çözdüm kral, tamamen sunucuda oluşan bir hata yüzünden uçulmuyor. farklı bir oyuncu uçabilirken ben uçamıyordum komple paketi silip çözdüm.

sorunum düzeltilmiştir konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl