devastro
utf8 kodu ekli fakat yinede olmuyor, hayda towny yerine ne açılabilir peki ramden çok yemeyen hangi mod var box pvp survival skyblock vb vbHocam şunu belirtiyim öncelikle 8GB'lık bir makinede sanırsam Bungee,ÇakmaLobi ve Towny sunucusu açmayı planlıyorsunuz. 8GB makine üçünü kaldırmaz ki, az bir oyuncu kitlesi dahi girse bile sunucunuz çöker.
Ayrıca Türkçe karakter sorunu veriyorsa -Dfile.encoding=UTF-8 bu kodu ayarladığın ramden hemen sonra yapıştırıver
devastro
Hocam imkanınız var mı bilmiyorum ama eğer Bungee, ÇakmaLobi, Oyun modu aynı makinenin içerisinde olacaksa minimum bence 12GB'lık makine alınız. Ayrıca BoxPvP açık dünya olmadığı için pek fazla sistem özellikleri istemiyor, bütçeniz yoksa BoxPvP açın derim...utf8 kodu ekli fakat yinede olmuyor, hayda towny yerine ne açılabilir peki ramden çok yemeyen hangi mod var box pvp survival skyblock vb vb
Sherlock#5773
Notepad mi kullanıyorsunuzutf8 kodu ekli fakat yinede olmuyor, hayda towny yerine ne açılabilir peki ramden çok yemeyen hangi mod var box pvp survival skyblock vb vb
BloodyX#4069
Merhaba sunucumda Türkçe karakter kullanılmıyor sohbette ş i gibi kelimelerle yazınca onları yok sayıyor ve 8 GB Ryzen vds olmasına rağmen sadece 256şar mb lik bungee ve çakma lobiye rağmen townyde 100 ping üzeri oynanıp duruyor
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:start
echo Sunucu aciliyor...
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms256M -Xmx3G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar LifeSpigot.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
echo Gunluk temizlik baslatiliyor..
echo Dosyalar siliniyor...
del \plugins\NoCheatPlus\*.log /q
del \plugins\NoCheatPlus\*.lck /q
del \plugins\NoCheatPlus\*.log.* /q
del \plugins\AntiAura\logs\*.* /q
del \plugins\AuthMe\authme.log /q
del \plugins\bStats\temp.txt /q
echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor..
timeout 5 > nul
goto start
RAM miktarını değiştirmelisiniz. -Xmx3G kısmını, makinenizin toplam RAM miktarı - 1 veya - 2 olarak ayarlamanızı tavsiye ederim. Eğer değiştirmez iseniz "insufficient memory", "unable to launch jvm" veya "out of memory" tarzı hatalar alabilirsiniz.
Sorduğumda bana 8 yeter demişleri diye 8 almıştım bu aydan sonra 10 yada 12 ye geçebilirim anca, şuan 8 gb bana pek yaramaz mı sadece ufak tefek minigame gibi şeylere mi yarar yani?, ryzen değilde xeonda 16 alsam iş yapar mı?Hocam imkanınız var mı bilmiyorum ama eğer Bungee, ÇakmaLobi, Oyun modu aynı makinenin içerisinde olacaksa minimum bence 12GB'lık makine alınız. Ayrıca BoxPvP açık dünya olmadığı için pek fazla sistem özellikleri istemiyor, bütçeniz yoksa BoxPvP açın derim...
Notepad mi kullanıyorsunuz
Kod:@echo off title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli :start echo Sunucu aciliyor... java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms256M -Xmx3G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar LifeSpigot.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin. echo Gunluk temizlik baslatiliyor.. echo Dosyalar siliniyor... del \plugins\NoCheatPlus\*.log /q del \plugins\NoCheatPlus\*.lck /q del \plugins\NoCheatPlus\*.log.* /q del \plugins\AntiAura\logs\*.* /q del \plugins\AuthMe\authme.log /q del \plugins\bStats\temp.txt /q echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor.. timeout 5 > nul goto startKod:RAM miktarını değiştirmelisiniz. -Xmx3G kısmını, makinenizin toplam RAM miktarı - 1 veya - 2 olarak ayarlamanızı tavsiye ederim. Eğer değiştirmez iseniz "insufficient memory", "unable to launch jvm" veya "out of memory" tarzı hatalar alabilirsiniz.
ekli değilmiş sanırım şimdi girip denicem ayrıca başlat kodunuz içinde teşekkür ederim baya eksik ayarım var mış kendi bat dosyamda-Dsun.jnu.encoding=UTF-8
BloodyX#4069
Sorun çözüldü ise lütfen çözüldü atın :).Evet
çözdüm tüm bat dosyalarında
ekli değilmiş sanırım şimdi girip denicem ayrıca başlat kodunuz içinde teşekkür ederim baya eksik ayarım var mış kendi bat dosyamda
Yok hocam çözülmedi hala ş i ç ö vb kullanılmıyor sizin başlat kodunuda denedimSorun çözüldü ise lütfen çözüldü atın :).
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!