olyi
Koydum Çalışma Masasını
Merhabalar. Niyet edip de bir survival sunucusu açmak istedim. Çok fazla bilgim olmadığı için araştırarak ve elimden geldiğince toparladım. Fakat bazen durduk yere overloaded sorunları yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Bazen hiç olmuyor bazen de arka arkaya tekrarlayıp belirli bir süre olmuyor.
Sunucu olarak 8gb, ryzen9500 mevcut başlangıç olarak satın aldım. Değiştirmem düzenlemem gereken bir şey varsa aydınlatırsanız çok memnun olurum gerçekten.
Şu şekilde bir spark raporum mevcut:
Sunucuyu başlatırken kullandığım kod da bu şekilde:
Hata görselleri de şu şekilde;
Sunucu olarak 8gb, ryzen9500 mevcut başlangıç olarak satın aldım. Değiştirmem düzenlemem gereken bir şey varsa aydınlatırsanız çok memnun olurum gerçekten.
Şu şekilde bir spark raporum mevcut:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucuyu başlatırken kullandığım kod da bu şekilde:
Kod:
@echo off
:start
java -Xms4G -Xmx7G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=100 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1MaxNewSizePercent=50 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=15 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=2 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar paper.jar nogui
echo "Sunucu kapanıp yeniden başlatılacak."
timeout /t 5 >nul
goto start
Hata görselleri de şu şekilde;