Çözüldü Sunucumda TPS ve Overloaded Sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olyi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
oly
Merhabalar. Niyet edip de bir survival sunucusu açmak istedim. Çok fazla bilgim olmadığı için araştırarak ve elimden geldiğince toparladım. Fakat bazen durduk yere overloaded sorunları yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Bazen hiç olmuyor bazen de arka arkaya tekrarlayıp belirli bir süre olmuyor.
Sunucu olarak 8gb, ryzen9500 mevcut başlangıç olarak satın aldım. Değiştirmem düzenlemem gereken bir şey varsa aydınlatırsanız çok memnun olurum gerçekten.

Şu şekilde bir spark raporum mevcut:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucuyu başlatırken kullandığım kod da bu şekilde:
Kod:
@echo off
:start
java -Xms4G -Xmx7G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=100 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1MaxNewSizePercent=50 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=15 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=2 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar paper.jar nogui
echo "Sunucu kapanıp yeniden başlatılacak."
timeout /t 5 >nul
goto start

Hata görselleri de şu şekilde;
1742848144706.webp

Mevcut sunucuda gerçekten fazlasıyla entity bulunuyor genel optimize yaparak sorunu tekrar kontrol edin

Aşağıdaki linke timings raporunuzu atarak neyim eksik olup tamamlamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mevcut sunucuda gerçekten fazlasıyla entity bulunuyor genel optimize yaparak sorunu tekrar kontrol edin

Aşağıdaki linke timings raporunuzu atarak neyim eksik olup tamamlamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz
/timings ile analiz etmeye çalışırken şu yazıyı yazıyor. Ek olarak bir yetki mi vermeliyim buna acaba. Spark plugini vesaire kurulu değil onunla alakalı olabilir mi?

NOT: Biraz araştırdım 1.21.3 sürümünden sonra PAPER'ın spark ile anlaşıldığı için /timings kaldırılmış. Attığın sitede spark incelemeye tıklayarak şu anda inceliyorum Teşekkür ederim.

1742905377775.webp

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Bunu kullanacağım zaten citizens sorun da yaratıyordu sürekli npc'ler kayboluyordu. Citizens tavsiye etmemenizin sebebi nedir peki ücretlisini bile almayı düşünmüştüm çünkü.
Citizens eklentisi aşırı performans tükettiğinden, /npc storage import komutunu kullanarak Citizens'teki NPC'leri ZNPCsPlus'a aktarabilirsiniz.

Merhaba @olyi,

Yukarıda belirtilen sorunda, sunucunun optimizesel olarak pek iyi olmadığı anlaşılıyor.

Aşşağıda bıraktığım discord adresinden sunucumuza katılıp, destek talebi kanalından Müşteri Temsilcisine tıklayarak ekibimizden ücretsiz 'Analiz' ve ufak yardım hizmeti alabilirsiniz.

Şayet sunucunuzu optimize açısından geliştirmek isterseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız .

İyi forumlar.

@olyi sorun çözüldü mü?

Eğer spark raporunu atamiyorsaniz neleri optimize etmeniz gerekiyorsa soylerim
verdiğiniz sitede spark raporunu incelettiğimde flag'da değişiklik yapmamı, spigot.yml de vesaire de bazı şeyleri kısmam gerektiğini söylüyor. onlar ayarladıktan sonra deneyeceğim bir de.

Evet ztn sorununuz genel optimizeyi yapmamanizda yine duzelmezse buradan tam desteği sağlarız

Evet ztn sorununuz genel optimizeyi yapmamanizda yine duzelmezse buradan tam desteği sağlarız
Spark'da /spark profiler dediğimde Profile şu anda çalışıyor diyor, yani istediğim zaman /spark profiller stop dediğimde durduğum zaman ile çalışan zaman arasındaki testi bana çıkartıyor değil mi ?

Ek olarak sürekli bu şekilde arkaplanda açık durması bir sorun yaratır mı yoksa incelemeyeceğim zaman kapatmalı mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl