Çözüldü Sunucumda TPS kaybı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IYBK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.313

IYBK

Bizde geri vites yok! Gerekirse ilerden döneriz.
Elmaslar
80
Minecraft
ImpCrayzLocker

Discord:

.

Merhabalar sunucumda aşırı bir derecede tps kaybı oluyor yardım edebilecek olanlar iletişim adreslerimi eklesinler
Discord:ImpCrayzLocker#0735

Tps kaybı paketin ve ram miktari ile alakalıdır boş eklentileri silmelisin.

Tamam teşekürler skype vrmı

TPS kaybı plugin sayısına bağlı değildir. 20 plugin olsun biri sistemi çok zorluyorsa yine TPS düşer. Timings atarsan daha iyi yardimcı olabilirim

Tamam atıyorum

TPS kaybı plugin sayısına bağlı değildir. 20 plugin olsun biri sistemi çok zorluyorsa yine TPS düşer. Timings atarsan daha iyi yardimcı olabilirim
Neden buraya yazmıyorsunuz bilginizi? bende öğrenmiş olurum neyden kaynaklı olduğunu. ayrıca sistemi biri çok zorluyorsa kastınız nedir ?

Neden buraya yazmıyorsunuz bilginizi? bende öğrenmiş olurum neyden kaynaklı olduğunu. ayrıca sistemi biri çok zorluyorsa kastınız nedir ?
Skriptlerle çok yükleniyorsa diyor .

Sürümü eski plugin paketleri ve fazla satırlı olan skript'ler ve gereksiz maplar yapabilir bunları gayet normal sen ginede bi timings atarsan neyden oluyor bi bakalım.

Skriptlerle çok yükleniyorsa diyor .
Haklı evet lakin skript kadar yoran pluginlerde var örnek animated names gibi yada chestshop un debug'u açıksa konsola eşya alırken öyle bir mesaj atarki aklınız durur eminim biliyorsunuzdur bunu? ben cok yaşadım çünkü ve açıksa kapatmalı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

TPS düşüren pluginler var. Şuan aklıma gelmiyor ama zamanında birçok TPS düşüren plugin keşfetmiştim :D Eğer öyle bir plugin kullanıyorsa timings loglarından gözükür zaten.

Beyler timing paste cekiyorum ancak sadece gelen link şu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/timings on yap ve sonra /timings report
bunları yaptıktan sonra sunucu klasöründe timings diye birşey oluşucak. Onun içindekileri hastebin.com yükleyip at.

TPS düşüren pluginler var. Şuan aklıma gelmiyor ama zamanında birçok TPS düşüren plugin keşfetmiştim :D Eğer öyle bir plugin kullanıyorsa timings loglarından gözükür zaten.

/timings on yap ve sonra /timings report
bunları yaptıktan sonra sunucu klasöründe timings diye birşey oluşucak. Onun içindekileri hastebin.com yükleyip at.
Evet haklısınız. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl