Çözüldü SUNUCUMDA TPS DEĞERLERİ YERLERDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elites Build

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
3
Minecraft
ElitesBuilds

Discord:

ElitesBuilds

Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz açılış yapmam lazım bugün ama sıkıntılar var tps değerlerimde şimdiden teşekkürler.

paper dosyasından timingsi kapatirsaniz performans açısından daha iyi olur. ayrıca spark raporu atmanız daha iyi olur

Nasıl kapatabilirim acaba ?

Nasıl kapatabilirim acaba ?
/timings off, ayrıca timings raporunuzu inceledim, realscoreboard oldukça kötü bir eklenti, hangi sunucuya eklerseniz ekleyin hep gecikme yapıyor. Bu eklenti yerine TAB eklentisini kullanın, hem özellikleri hem de optimizasyon konusunda oldukça iyidir.

Ufak bir tüyoda bulunacağım; eklentilerinizi seçerken yapılan eleştirileri göz önünde bulundurun.

/timings off, ayrıca timings raporunuzu inceledim, realscoreboard oldukça kötü bir eklenti, hangi sunucuya eklerseniz ekleyin hep gecikme yapıyor. Bu eklenti yerine TAB eklentisini kullanın, hem özellikleri hem de optimizasyon konusunda oldukça iyidir.

Ufak bir tüyoda bulunacağım; eklentilerinizi seçerken yapılan eleştirileri göz önünde bulundurun.
Başka bir sorun görünüyor mu acaba skriptlerde falan mesela ?

Başka bir sorun görünüyor mu acaba skriptlerde falan mesela ?
Skript'ler doğru kullanıldığı zaman sunucuya bir sorun çıkartmaz; eğer şüphe duyuyorsanız buraya atabilirsiniz ayrıca Essentials, Citizens ve MetinTasi eklentileri dışında gecikme yapan başka eklenti görmüyorum.

Skript'ler doğru kullanıldığı zaman sunucuya bir sorun çıkartmaz; eğer şüphe duyuyorsanız buraya atabilirsiniz ayrıca Essentials, Citizens ve MetinTasi eklentileri dışında gecikme yapan başka eklenti görmüyorum.
Desteğiniz için teşekkürler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl