Çözüldü Sunucumda TPS çok düşüyor.. (Log dosyası konuda)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aprox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.857
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aprox

Tartışmadan önce bana IQ'nu belirt.
Elmaslar
86

Discord:

aproxthethat#1693

Arkadaşlar VDS'de 8GB ram var, sunucuya 6GB ram verdim, 58 adet plugin var, sunucum faction olduğu için gereksiz olduklarını düşünmüyorum. Sunucu +40 online felan çekince TPS inanılmaz düşüyor, oyuncular vs felan atamıyor.
Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam Benimde Başıma Gelmişti. Loglarda Sorun Olmazken Serverimde Tps 12 Lere Düşüyordu. Plugin Paketi Değiştirdik Artık Tps 19.70-den Aşağı İnmiyor.
AlphaChest,AutoPickup,Multiverse Core,Skriptlerde DynmapPlotme de Sorun Var.
Configlerine İyi Bakın Yada Jar Dosyasını Silip Tekrar Yükleyin.

Zamanı geçmiş pluginleri güncellemeyi unutmayın. Ayrıca makine cpu'suna aşırı yükleniliyor olabilir.

AlphaChest sandıkları yükleyemiyor. AlphaChest artık geliştirilmeyi durdurmuş bir eklenti hala kullanmanız çok çok çok garip. Konsolunu yoran skript olabilir skriptlerinde tasarruf yap plugini varsa ona geç. DynmapPlotme yi sil zaten lag yapan bence o değil de logun temiz gözüksün :D

AlphaChest'te save süresini 0 yaparsan AlphaChest lagını çözmüş olursun. Sunucuda yoksa AutoPickup yükle ve entity'leri azda olsa kısıtlamayı dene. Bunlardan sonra da olmuyorsa sunucunun işlemcisinin dandik olması sebebiyle veya az verilen core nedeniyle lag oluyor olabilir.

Arkadaşlar VDS'de 8GB ram var, sunucuya 6GB ram verdim, 58 adet plugin var, sunucum faction olduğu için gereksiz olduklarını düşünmüyorum. Sunucu +40 online felan çekince TPS inanılmaz düşüyor, oyuncular vs felan atamıyor.
Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Merhaba,Sorununuza Belki Çözüm Olmayabilirim Fakat Önerim var.
Serverinizde TPS'niz Düşüyorsa Gereksiz Pluginleri Silmenizi Tavsiye Ederim.Örneğin FeatherBoard Pluginini Kullanıyosanız Bunun Yerine InfoBoard veya RebornInforBoard Kullanmaızı Tavsiye Ederim.Ayrıca Belki TPS İle İlgili Skriptlerde Olabilir Araştırmanızı Tavsiye Ederim[DOUBLEPOST=1504208260,1504208195][/DOUBLEPOST]
Log:
Merhaba,Sorununuza Belki Çözüm Olmayabilirim Fakat Önerim var.
Serverinizde TPS'niz Düşüyorsa Gereksiz Pluginleri Silmenizi Tavsiye Ederim.Örneğin FeatherBoard Pluginini Kullanıyosanız Bunun Yerine InfoBoard veya RebornInforBoard Kullanmaızı Tavsiye Ederim.Ayrıca Belki TPS İle İlgili Skriptlerde Olabilir Araştırmanızı Tavsiye Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl