Çözüldü sunucumda tamiri nasıl yasaklayabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Screamov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 636
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Screamov

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
16
Minecraft
Screamov

Discord:

İhsanMert#3187

sunucumda tamir kitabı basmayı nasıl yasaklarım banitem denedim yapamadım bilen varsa yardımcı olurmusunuz lütfen.

bu arada sadece tamir basılmasın tamir basılmış kazmaya büyü basılabilsin tamir kitabı basılmasın istiyorum.

yani kazmaya tamir büyüsü basılamasın 2 kazma tamir birleştirebilsin tamir kitabı basılamasın.

Son düzenleme:
Banitem neden olmadı?

Banitem neden olmadı?
galiba komutları bilmediğim için yapamadım banitem add enchant yazdım
zaten farklı büyüsü olan kazmaya büyüyü bastı büyüsüz kazmaya bastı arkadaşımla denedim hangi komutu kullanmalıyım hiçbir şekilde örsle kullanılmasın istiyorum

Tamamen örs kullanımını yasaklayabilirsiniz ama sanırım istediğiniz bu değil, evet banitemle özellikle büyü kitabı yasaklanamıyor olabilir. Maalesef bilmiyorum

Sanırım tamirli itemları parayla satıcaksınız yeni bir p2w seçeneği geliyor. Banitem yaptığınız zaman komple tamir'i kaldırırsınız kullanamazlar diye biliyorum ama sanırım skript ile örsde tamir kitabını kullanmalarını engelleyebilirsiniz. Envanterlerinde tamir varken örse tıklayamama gibi. Tamir kitabının da yere atılmasını yasaklarsanız hiçbir şekilde basamazlar.

p2w değil onun yerine düşük itemler tamirli olcak takasla v5 tamirsizken tamirli v3 olcak falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl