Çözüldü SUNUCUMDA SÜREKLİ FARKLI FARKLI ZİPFSTMP DOSYASI OLUŞUYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VenteMan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
UltiMC

Discord:

Vlademir

BAŞLIKTADA OLDUĞU GİBİ ZİPFSTMP FARKLI SAYILARDA .TMP GİBİ DOSYALAR OLUŞUYOR LÜTFEN YARDIM

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    113,9 KB · Görüntüleme: 194
Aynı sorun bendede var çözümü yok galiba :D her seferinde alan kaplıyor diye siliyorum sadece :D

Kod:
echo Gunluk temizlik baslatiliyor..
echo Dosyalar siliniyor...
del /s /q /f *.tmp

.bat ile temizlik yapabilirsiniz çokta zor degil sadece del /s /q /f *.tmp

Son düzenleme:
BAŞLIKTADA OLDUĞU GİBİ ZİPFSTMP FARKLI SAYILARDA .TMP GİBİ DOSYALAR OLUŞUYOR LÜTFEN YARDIM

Gönderdiğiniz görüntüye göre, Minecraft sunucunuzda "zipfstmp" uzantılı çok sayıda geçici dosya oluşturuluyor. Bu dosyalar, Minecraft sunucusunun dosya sisteminin performansını etkileyebilir ve hatta sunucunun çökmesine neden olabilir.

Bu sorunun birkaç olası nedeni vardır:

• Bir veya daha fazla eklentiniz, dosyaları yanlış bir şekilde kaydediyor veya dosyaları kaydetmeye çalışıyor. Bu sorunu gidermek için, eklentilerinizi tek tek devre dışı bırakarak sorunun kaynağını belirlemeyi deneyebilirsiniz.
  • Sunucunuzun dosya sistemi bozuk olabilir. Bu sorunu gidermek için, sunucunuzu yeniden başlatmayı veya dosya sistemini onarmayı deneyebilirsiniz.
  • Sunucunuzun depolama alanı yetersiz olabilir. Bu sorunu gidermek için, sunucunuzun depolama alanını genişletmeyi deneyebilirsiniz.
Sorun gidermeye başlamak için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Eklentilerinizi tek tek devre dışı bırakın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Sorun eklentilerden kaynaklanıyorsa, sorunlu eklentiyi bulmak için bu işlemi tekrarlayın.
  2. Sunucunuzu yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
  3. Sunucunuzun dosya sistemini onarın. Bunu yapmak için, sunucunuzun dosya sisteminde bir hata düzeltme aracı çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
  4. Sunucunuzun depolama alanını genişletin. Bunu yapmak için, sunucunuza daha fazla depolama alanı eklemeyi deneyebilirsiniz.
Bu adımlar sorunu çözmezse, Minecraft sunucu topluluklarında veya forumlarında yardım arayabilirsiniz.

Gönderdiğiniz görüntüye göre, sunucunuzda "zipfstmp" uzantılı 500'den fazla dosya var. Bu, sorunun ciddi olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeniz önemlidir.

*Bir Yapayzeka Tarafından Gönderildi.*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl