Çözüldü Sunucumda Su Akmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlperenX3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spigot jar harici tüm dosyalarını masaüstüne at ve sunucuyu baştan kur büyük ihtimalle eklentilerle ilgisi yok spigot.yml veya bukkit.yml ayarları olması lazım bir kaç dosyayı bozmuş olabilirsin.

bendede oldu bu olay dün

Skriptlerini bir kontrol eder misin?

Skript ile suyu engellemiş olabilirsin.
Reis ben onuda sildim olmadı
Essentials
VeinMiner
ve skript
3ünü silip denedim malesef :(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Spigot jar harici tüm dosyalarını masaüstüne at ve sunucuyu baştan kur büyük ihtimalle eklentilerle ilgisi yok spigot.yml veya bukkit.yml ayarları olması lazım bir kaç dosyayı bozmuş olabilirsin.
Reis dosyaları hiç ellemedim ortağım vb. fln da yok

öyle de denerim

Spigotta sorun yokmuş tüm pluginleri sildim düzeldi ama şu eklentilerde sorun yok
ProtocolLib
Essentials
Skript
VeinMiner

Sinirimden tüm pluginleri tek tek unload ettim sorun RandomTP pluginindeymiş biraz alakasız geldi ama konu kilit :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl