Sunucumda PvP Atılmıyor Acil Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByVandetta

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhaba Mc-TR Üyeleri. benim skyblock sunucum var. ve betacraft skyblock plugin paketini kullanıyorum. fakat sunucuda arenada (başka dünyada açtım hiç bir yerde pvp atılmıyor) pvp atılmıyor. Sadece Oplar birbirine vurabiliyorlar. Her türlü yolu denedim her foruma konu açıyorum. son ümidim sizsiniz. Şimdiden teşekkürler!

Sunucuma Beklerim: mc.twpnetwork.net 1.7/1.8 SkyBlock

Merhaba Mc-TR Üyeleri. benim skyblock sunucum var. ve betacraft skyblock plugin paketini kullanıyorum. fakat sunucuda arenada (başka dünyada açtım hiç bir yerde pvp atılmıyor) pvp atılmıyor. Sadece Oplar birbirine vurabiliyorlar. Her türlü yolu denedim her foruma konu açıyorum. son ümidim sizsiniz. Şimdiden teşekkürler!

Sunucuma Beklerim: mc.twpnetwork.net 1.7/1.8 SkyBlock burayı düzenlermsin cünkü reklama giriyor[DOUBLEPOST=1470288300,1470288209][/DOUBLEPOST]

/mvm set weather false
/mvm set pvp allow
o dünya ya git bunu yaz

Onların hepsi yapıldı kardeşim. Sorunu çözdüm şimdilik.

Skript İle Yapabilirsin.
Kod:
on damage:
    if player's world is "hangidunyadapvp"
    cancel event

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl