Çözüldü Sunucumda ölünce sunucu atıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jewelarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jewelarm

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
YOK
Merhaba, sunucumda oyuncu ölünce hata vererek atıyor ve yeniden girince de aynı hatayla atıyor. Log'da herhangi bir hata çıkmıyor, kişinin clientiyle ilgili bir sorun sanırım ama bir çok oyuncu yaşıyor bunu. Ta ki sunucunun taban sürümü olan 1.16.5 ile girince düzeliyor. Sorun nasıl çözülebilir?
1724409745910.webp

combatlogx ile alakalı olabilir eger eklentiyi kullaniyorsaniz localda eklentiyi cikarip deneme yanilma yoluyla sorunu cozmeye calisin

telefondan bakiyorum ama log ve timingsi acmiyor

combatlogx ile alakalı olabilir eger eklentiyi kullaniyorsaniz localda eklentiyi cikarip deneme yanilma yoluyla sorunu cozmeye calisin

telefondan bakiyorum ama log ve timingsi acmiyor
Log ve timings eklemedim, çünkü gerçekten loglarda hiçbir şey çıkmıyor. Oyuncu disconnected oluyor.

@Jones hocam bakmanız mümkün mü?

O zaman sorununuz vds kaynaklı olabilir lütfen firmanız ile iletişime geçin

O zaman sorununuz vds kaynaklı olabilir lütfen firmanız ile iletişime geçin
İnternette biraz araştırdığımda sorunun ViaVersion'dan kaynaklı olabileceği söyleniyor, mümkün müdür?

Bir de loga bakalım log dosyası atar mısın?

Bir de loga bakalım log dosyası atar mısın?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Logun sonunda Armut_Deneme benim kendi deneme hesabım. Bir oyuncunun anlattıklarını aynen uyguladım, oyuna girdim ve doğada bir iskelet beni öldürdü ve ardından sunucu herhangi bir log çıkarmadan beni attı ve ekranıma gelen uyarı aşağıda. Sürümüm 1.19.3'tü ve üst sürümlerde hatta 1.18.2 sürümlerde de aynı hata oluyor. Hocam bunu nasıl halledeceğiz? Sadece 1.16.5 yani sunucunun taban sürümüyle girenler bu sorunu yaşamıyor.
1724611490553.webp

Öldükten sonra girmeye çalışınca da aynı hata ile atılıyorum sunucudan fakat hiçbir log yok. Sadece Disconnected.

Evet sorun viaversion ile alakalı olabilir

İtem adders sürekli paket hatası veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl