Elasria
Çok fazla pluginler ile bilgim yok fakat sanırım authme pluginini kurmalısınMerhabalar arkadaşlar bungee ve login buglarını nasıl kapatabilirim hangi pluginler ayarlar yapılmalı config veya plugin olarak sunucumda login veya register olmadan her hangi bir hesap ile örneğin /towny yazarak towny e direk ışınlıyor
Authme var zaten sorun o değil sorun kayıtlı olsun olmasın bir üye register yazıp yada login yazıp giriş yapmadanda sunucuya ışınlanabiliyorÇok fazla pluginler ile bilgim yok fakat sanırım authme pluginini kurmalısın
Elasria
Ha onu bilmiyorum dostum kusura bakma :/Authme var zaten sorun o değil sorun kayıtlı olsun olmasın bir üye register yazıp yada login yazıp giriş yapmadanda sunucuya ışınlanabiliyor
Dylex#6666
BloodyX#4069
permissions:
default:
admin:
whiskeytr
Bungeecord configinde ki perm bölümünde yer alan permissionları silersen sorun düzelir.Merhabalar arkadaşlar bungee ve login buglarını nasıl kapatabilirim hangi pluginler ayarlar yapılmalı config veya plugin olarak sunucumda login veya register olmadan her hangi bir hesap ile örneğin /towny yazarak towny e direk ışınlıyor
aridon#7175
Bu sorun çok kolay bir şekilde çözülür Bungeecord gir orde permler var sil onlari her sunucunun spigot yml bungeecord true yaptıktan sonra sorunun çözülür iyi forumlar.Merhabalar arkadaşlar bungee ve login buglarını nasıl kapatabilirim hangi pluginler ayarlar yapılmalı config veya plugin olarak sunucumda login veya register olmadan her hangi bir hesap ile örneğin /towny yazarak towny e direk ışınlıyor
sorun yok :)Ha onu bilmiyorum dostum kusura bakma :/
ne gibiSkript yazabilirsin basit bir tane
bungeecord üzerinde perm bölümüm zaten bu şekilde olunca bu sefer sunuculara ışınlanamıyorum slashserver kullanıyorumdiscord dan ulaşın yapamazsanız.
Bungeecord’u kurduktan sonra config.yml isimli dosyayı açın ve aşağıdaki ayarlamaları kendinize göre gerçekleştirin.Kod:permissions: default: admin:
yukarıda verdiğim cevapta olduğu gibi slashserver kullandığımdan bu sefer sunuculara ışınlanamıyorumBungeecord configinde ki perm bölümünde yer alan permissionları silersen sorun düzelir.
bungeecord ayarları zaten true şekilde ayarları fakat permleri silersem ışınlanamıyorumBu sorun çok kolay bir şekilde çözülür Bungeecord gir orde permler var sil onlari her sunucunun spigot yml bungeecord true yaptıktan sonra sorunun çözülür iyi forumlar.
uurayee
detaylı bakılması lazım. Queza#1453Merhabalar arkadaşlar bungee ve login buglarını nasıl kapatabilirim hangi pluginler ayarlar yapılmalı config veya plugin olarak sunucumda login veya register olmadan her hangi bir hesap ile örneğin /towny yazarak towny e direk ışınlıyor
whiskeytr
sunucuya ışınlanmak için mycommand veya deluxehub veya authmeyi kullanabilirsin. Ama benim bizzat kullandığım eklentiyi soracak olursan FakeLobbyES plugini işini görür.sorun yok :)
ne gibi
bungeecord üzerinde perm bölümüm zaten bu şekilde olunca bu sefer sunuculara ışınlanamıyorum slashserver kullanıyorum
yukarıda verdiğim cevapta olduğu gibi slashserver kullandığımdan bu sefer sunuculara ışınlanamıyorum
bungeecord ayarları zaten true şekilde ayarları fakat permleri silersem ışınlanamıyorum
şey yaptım direk ya o yetkiyi kaldırdım permlerden armor standlarla direk ascmd bungee <sunucuadı> şeklinde yaptım öyle yetkisi olmasada ışınlıyor ama mycommandı denicem sanırım farklı komutlar içinde güzele benziyor teşekkürlersunucuya ışınlanmak için mycommand veya deluxehub veya authmeyi kullanabilirsin. Ama benim bizzat kullandığım eklentiyi soracak olursan FakeLobbyES plugini işini görür.
BloodyX#4069
bana discordan ulaşırmısınşey yaptım direk ya o yetkiyi kaldırdım permlerden armor standlarla direk ascmd bungee <sunucuadı> şeklinde yaptım öyle yetkisi olmasada ışınlıyor ama mycommandı denicem sanırım farklı komutlar içinde güzele benziyor teşekkürler
DwordGG#2855