Çözüldü Sunucumda LeaderHeads Yüklü Bu Plugini Nasıl Siteme Ekliyebilirim mc.tc Uzantılı Site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xXYigitKingXx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11
Minecraft
xXYigitKingXx
Facebook
Yiğit Topal

Discord:

?quArex?#9860

Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Sunucumda LeaderHeads Var BunuSiteme Sıralamara Eklemek İstiyorum İs Topu Ama Nasıl Yapcam Bilmiyom Yardım Edermisiniz?

ula 13 euro zaten leaderheads e verdik bide bunamı vercez off cracklisi varmı acaba araştıram bi :D
Evet var çalışırsa bana geri dönüş sağlar mısın eklentiyi satın alacam bu Batihost sitelerinde ekleniyor mu bilgim yok (mc.tc,oyna.tc,play.tc vs)

ula 13 euro zaten leaderheads e verdik bide bunamı vercez off cracklisi varmı acaba araştıram bi :D
Döviz açısından haklısın ancak neden satıyor gibi bir şey düşündüysen adamın nasıl kodladığını bildiğimden dolayı sonuna kadar hakettiğini söyleyebilirim. Ayrıca leak eklentiler hatta bırak eklentiyi böyle bir web addon için leak kullanmak riske atmaktır. Hem sunucunu hem siteni.

Web bağlantısı yapan eklentilerde crack kesinlikle kullanma neredeyse hepsinin içine spy yazılım gömülüyor. Sadece siten gitmez sunucunu bile ele geçirirler.

Craft Web 5.1 temasını satın almanı öneririm. Satıcısıyla iletişime geçtiğin otomatik olarak MYQSL desteği ile sana bağlıyor.

1566988721386.png

LeaderHeads ı sitenle aynı mysql a bağla sonra "/leaderheads reload" yaz.

Geçen yaz denenmiştir, bir kaç hatası olsa da çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl