İtemspawnerdan kaynaklı...Baktığımda askyblock chunkload 642 ms yazıyor bunu nasıl düzeltirim
İtemspawnerdan kaynaklı...Baktığımda askyblock chunkload 642 ms yazıyor bunu nasıl düzeltirim
Sherlock#5773
ultimatestacker var mobları 10x yapıyor 1 zombi gözüküyor ama 10 oluyor 64 tane itemi 640 tane yere atabiliyorsun yani yerde 640x gözüküyor bu lag olabilirmi timingsde + olarak askyblockda çok fazla ms var onları nasıl azaltabilirim hepsi ada silme vb yeni bir işlemciye geçince düzeleceğini söylüyorsanız yarın geçeceğimGörmez maalesef. Daha düzgün işlemcisi bulunan bir pakete geçmenizi öneririm şiddetle eklentilerinizin de biraz ayarını kısın mob limitidir vs.
Sherlock#5773
İtemspawnerdan kaynaklı...
Yapar eklenti kullanmanı öneririm.every seconds: loop player loop {*::*} gibi şeyler var lag yaparmı ama işte 25 blok uzaktaysan çalışmaz online değilsen çalışmaz lag yaparmı
Sherlock#5773
eyvallah timingsde başka şey varsa açığımYapar eklenti kullanmanı öneririm.
Sherlock#5773
Bide mesela sunucumda 5 kişi var slotun 5/6 gözükmesini istiyorum nasıl yapacağım konu dışı ama olsunYapar eklenti kullanmanı öneririm.
Bide mesela sunucumda 5 kişi var slotun 5/6 gözükmesini istiyorum nasıl yapacağım konu dışı ama olsun
Glensow#0001
Glensow#2782 Discordumu ekleyin teamviewer ile birlikte bakalım hocam sunucunuzaBide mesela sunucumda 5 kişi var slotun 5/6 gözükmesini istiyorum nasıl yapacağım konu dışı ama olsun
Bide mesela sunucumda 5 kişi var slotun 5/6 gözükmesini istiyorum nasıl yapacağım konu dışı ama olsun
Geik#1139
Sherlock#5773
Ne işe yarıyorki bu ne yapıyor yaniSkripti minimum düzeyde tut. Hali hazırda olan eski de olsa bir eklentim var. Forumda onun konusunu takip edebilirsin ESSAS yazarsan çıkacaktır. Ayrıca indirme linki:Eklentiyi şu an baştan kodluyorum. Özelliklerini geliştirerek hatalarını düzeltiyorum ve oyun içi kontrol ekliyorum. Takipte kalabilirsin bir çok skriptini silmene yarayabilecek bir eklenti.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sherlock#5773
8 gb ram var ne yapayım 20 kişi giren sunucuya 16 gb mi biraz abartı değilmi? i7 makine geçeceğimASkyBlock bile çok fazla yükleniyor, zorluyor makineyi. Biraz RAM'ini arttırman gerekli bence.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!