Çözüldü Sunucumda Lag Var(64gb Ram)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FoxCraftTR1

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
Ares

Discord:

Ares#1881

Öncelikle herkese merhaba sunucumda skywars açmayı düşünüyorum fakat sunucumda Lag oluyor sırf faction a 22 GB Ram verdim skywars a kaç GB vercem bu timings raporum bir yardımcı olursanız sevinirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yok mu bilen biri ya

Arsalarında kızıltaş sistemleri lag yapıyor sanırım.

Ping Ortalama Kaç Ve Sunucu Konumu Neresi ?

Ping Almanya lokasyon

Önemli olan makine işlemcisidir. Makine işlemciniz i7 4700K üstü olmalıdır. Eğer intel XEON kullanıyorsanız geçmiş olsun.

İşlemciniz nedir bu işler ram'e bakmıyor dostum.

İntel E5 skywars açıcam ama lag oluyor diye açamıyorum

İntel E5 skywars açıcam ama lag oluyor diye açamıyorum

E5 ? i5 Demek İstedin Herhalde Dediğim Gibi Almanya Lok. Lag Yapar Azcık Arkadaşlarımın Dediği Gibi İşlemcide Önemli Ama SkyWarsta Her Oyun Alanı Ayrı Sunucu Olur Normalde O Yüzden Ramde Önemli Ama 64 GB Yeter Bence İşlemci Yükseltmesi Yapın. Ve TR Lok. Alın.

İyi Forumlar Dilerim...

Herkes saçma sapan şeyler yazmış buyur lütfen bunu kullan. Bilginizin olmadığı şeylerde yorum kasmak için cevap vermeyin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Görünüşe bakılırsa Arsa eklentisi ve çeşitli Skript dosyalarınız sunucuya zarar veriyor. Leak eklenti kullanıyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl