Çözüldü Sunucumda itemsadder yüklenmiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fuku61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 588
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VDS de çalışıyorum.
Uzun süre itemsadder kullanmadım fakat bahsettiğin sıkıntıda benim anladığım sorun pluginin çalışmaması değil. Sunucu pluginin config dosyasını iyi bir şekilde çalıştırıyor fakat kaynakları çekmekte sıkıntı çekiyor. Kaynak paketini farklı opsiyonlarda yüklemeyi dene, yine çalışmıyor ise sorunu plugin sahibinin oluşturduğu destek platformlarından yardım alman gerek.

1000011077.webp

Hocam yüklemek için hangi hostu kullanıyorsunuz yardımcı olmak istiyorum

Dropboxta denemenizi öneriyorum ilk önce dropbox hesabı açın ardından itemsadder klasöründen output klasörüne giriniz içerisinden generated.zip dosyasını alınız aşağıda gördüğünüz indirme kısmına atınız ve dosyanız yüklensin
1739786394813.webp

Şu şekil dosyanız yüklenecek
1739786473969.webp

ardından imleci dosyanın üstüne getiriniz en sağında bulunan 3 noktaya tıklayınız oranın içerisinden copy linkten linkinizi kopyalayın
1739786528674.webp

ardından itemsadder configinizden externalhost altyapısına urlnizi yapıştırın
1739786568223.webp

Oyun içerisinde /iareload /iatextureall atıp tekrar deneyin

Dropboxta denemenizi öneriyorum ilk önce dropbox hesabı açın ardından itemsadder klasöründen output klasörüne giriniz içerisinden generated.zip dosyasını alınız aşağıda gördüğünüz indirme kısmına atınız ve dosyanız yüklensinEkli dosyayı görüntüle 259228
Şu şekil dosyanız yüklenecek
Ekli dosyayı görüntüle 259229

ardından imleci dosyanın üstüne getiriniz en sağında bulunan 3 noktaya tıklayınız oranın içerisinden copy linkten linkinizi kopyalayın
Ekli dosyayı görüntüle 259230

ardından itemsadder configinizden externalhost altyapısına urlnizi yapıştırın
Ekli dosyayı görüntüle 259231

Oyun içerisinde /iareload /iatextureall atıp tekrar deneyin
Sorun Çözüldü Konu Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl