Çözüldü sunucumda invalied player data sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naber1525
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 574
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skins restoreri bungeecorda at sanırım öyle oluyor ve oyuncu verilerini sildim gene çözülmedi sorun boşuna deneme
Hadi vulcan ile trade system yerini başka pl ile doldurdum skin restorer en temel plugin onun yerini neyle doldurcam ki

skins restoreri bungeecorda at sanırım öyle oluyor ve oyuncu verilerini sildim gene çözülmedi sorun boşuna deneme
Skinsrestorer'ın bir çok özelliğinin çalışabilmesi için JAR hem bungee/velocity hemde alt sunucularda aynı anda olması gerekiyor

Cevaplarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.
aynı hatayı alıyorum
This server is running Paper version git-Paper-550 (MC: 1.19.4) (Implementing API version 1.19.4-R0.1-SNAPSHOT) (Git: 483368e on ver/1.19.4)
You are running the latest version

protocolib versiyonum v5.2.0-SNAPSHOT-679

Aslında sorunun eklentilerden kaynaklı olup olmadığını gözden geçirmeniz gerekiyor. Eklentileri başka bir yere taşıyın, sonra sunucuyu açın ve hatanın tekrar olup olmadığına bakın. Eğer hata yoksa eklentilerinizi teker teker ekleyin ve sorunu bulana kadar devam edin. Eğer sorun eklentilerden kaynaklı değilse dünya dosyanızı yedekleyin ve onu silip tekrar deneyin.

protocolib en son sürümünü yükledim ve sorun çözüldü teşekkürler!

oyuncu verilerini zaten silmem sileme 7 bni kayıtlı oyuncu var onca oyuncunun eşyası skorları çöp edilir mi

oyuncu verilerini zaten silmem sileme 7 bni kayıtlı oyuncu var onca oyuncunun eşyası skorları çöp edilir mi
Sunucunuzda protocollib kullanıyorsanız son sürüme yükseltip tekrar deneyin.

Sorun protocollib kaynaklıdır en son sürüme guncelleyip deneyiniz. Spigot sayfasından indirmeyin açıklama da bıraktıkları linkden indirin sanırsam github yönlendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl