Çözüldü sunucumda dünya yüzeyinini ilk katmanına blok koyulmamasını istiyorum ama kırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanozel123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
cihanozel14

Discord:

cihanözel

sunucumda dünya yüzeyinini ilk katmanına blok koyulmamasını istiyorum ama kırılsın bunu nasıl yapabilirim sevgilerle

Kod:
on bedrock place:
    if world is "dünyaismi":
        cancel event

Adam Konulmamasını İstemiş Sen Kırılmama Yapmışsın :D Ayrıyetten Bedrock Dememiş Yüzey Katmanı Demiş.
Yüzey katmanı için ayarlanması imkansız orayı place ile değiştirsin işte :D

Yüzey katmanı için ayarlanması imkansız orayı place ile değiştirsin işte :D

Hmm Flat Dünyaysa Kordinatı Belli Sonuçta Ama Denemek Lazım. Gerçi Oda Mantıklı İlk Yüzeyi Grass Yapar Konulmayı Kapar Sonrada Biter. Ama Flat Dünya Olması Lazım İşte Yoksa Sorun Çıkabilir

Kod:
on grass break:
    if world is "dünyaismi":
        cancel event
Denermisin?

Kod:
on grass break:
    if world is "dünyaismi":
        cancel event
Denermisin?

Üzeyirede Söledim Sanada Sölüyorum Adam Kırılsın Diyor Konulmasın Diyor Siz Break'e Cancel Event Atıyorsunuz :D

Kod:
on place grass:
    if event-block y location is 1:
        cancel event

Denemedim Çalışıyormu Fakat Bu Tarz Birşey İşini Görür (Flat Dünya İçindir)

D0ru şimdi farkettim.

Bunu ne için kullanmak istiyordun?

Arkadaş Dünyanın İlk Yüzeyine Blok Konulmamasını Fakat Kırılmasını İstiyor. Anca Bu Y Ekseninde Olur Oda Flat Dünya Gerektirir. (Y eksenini Doğrumu Söledim Bilmiyorum)

Arkadaş Dünyanın İlk Yüzeyine Blok Konulmamasını Fakat Kırılmasını İstiyor. Anca Bu Y Ekseninde Olur Oda Flat Dünya Gerektirir. (Y eksenini Doğrumu Söledim Bilmiyorum)
İşte bende oraya takıldım her chunk yüklendiğinde o chunku tararsa çok lag olacaktır. Ama flat değilse lagın kralı olur + çalışmaz skript ile bunu ayarlamak zor.

İşte bende oraya takıldım her chunk yüklendiğinde o chunku tararsa çok lag olacaktır. Ama flat değilse lagın kralı olur + çalışmaz skript ile bunu ayarlamak zor.

Biraz Mantıkla Kolay Yazılabilirde Dediğin Gibi Lag Bakımından Sorun Çıkaracaktır. Arkadaş Vazgeçse İyi Olur Bu Fikirden Veya Bir Plugin Arasın.

Ben hiçbirşey anlamadım :D ama sanki javascript ilemi yapılır bu? script ile sanmıyorum pek

Ben hiçbirşey anlamadım :D ama sanki javascript ilemi yapılır bu? script ile sanmıyorum pek

Javascript Derken? Java Demek İstedin Heralde Yoksa Minecraftta Plugin Ve skript Vardır Ve Biri Java Kullanır Diğeri Düz Yazı Gibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl