Bulundu Sunucumda discord hesap eşleme sistemi nasıl kurarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 167

Garly

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
GarlyDigital

Discord:

GarlyDigital

Merhaba sunucumu hesap eşleme sistemi nasıl eklerim. yapmak istediğim tek şey eğer oyuncu discord dan boost bastıysa oyunda booster grubuna alınsın bide eğer oyuncu oyunda vip grubundaysa discorddan vip rolu verilsin.

Merhaba, önerebileceğim bir plugin olarak DiscordSRV olabilir. Discord developer console üzerinden bir bot oluşturup token gibi şeyleri alıp çalıştır. Sonrasında config içerisinde discord roller ile oyundaki grupları eşleyebildiğin bir sistemi var.

Yapımcısı Türk olan (@Agnes) hesap eşleme eklentisini kullanarak, bu istediklerinizi basit ve kolayca yapabilirsiniz.

Eklentiye ulaşmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
!

merhaba aşağıdaki eklentilere bakabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

forumdaki satıcıların eklentilerine bakabilirsiniz​

Merhabalar,
Arkadaşların da önerdiği AgnHesapEsleme eklentimde istediğiniz tüm özellikler bulunmaktadır. İsterseniz inceleyebilirsiniz.
Herhangi bir hata, bug veya öneri için destek olmaktan memnuniyet duyarım.

Merhabalar,
Arkadaşların da önerdiği AgnHesapEsleme eklentimde istediğiniz tüm özellikler bulunmaktadır. İsterseniz inceleyebilirsiniz.
Herhangi bir hata, bug veya öneri için destek olmaktan memnuniyet duyarım.
hocam ben onu kurdumda "information-channel-id" yi doğru yazmama rağmen mesajı atmıyor hesap bağlayamıyorum

hocam ben onu kurdumda "information-channel-id" yi doğru yazmama rağmen mesajı atmıyor hesap bağlayamıyorum
İnformation-channel-id: 'Kanalİd'
İnformation-channel: 'gönderilmedi'
Configrasyonu bu şekilde düzenledikten sonra eklentiyi veya sunucuyu yeniden başlatmanız yeterlidir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl