1. Sunucudaki "YÜklü chunk miktarı"Sunucum AMD Ryzen 9 5900x 10 gb ram ama 7 kişide bile 3gb ram yiyor normalmi bana hiç normal gelmedi yorumlarınızı yazarmısınız neler yapabilirim bu kadar tüketmemesi için?
bal10cu
1. Nasıl sileceğimi anlatırmısınız?1. Sunucudaki "YÜklü chunk miktarı"
2. Sunucuda o chunkları daha önceden mi yüklemiş yoksa oyuncuların keşfedilmesiylemi yükleniyor
3. OYUNUN VERSIYONU? (Önemli)
4. Bozuk bir plugin olabilirmi?
yasindev
bal10cu
Merhaba sorun çözülmedi.Merhaba, yardım ve destek konunuzda 3 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldüyse, konu içerisinde belirterek "çözüldü" olarak işaretleyiniz. Gereken şartlar sağlanmazsa konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

benjamin17
Hocam merhabalar1. Nasıl sileceğimi anlatırmısınız?
2. Chunk miktarı hiç değişmiyor worldborder var yani daha önceden yüklendi
3. 1.16 1.20 viabackwards var
4. Evet bozuk derken pl yazınca kırmızı çıkanmı yoksa konsola spam attırıp hata verenmi?
bal10cu
PAPERMC 1.19.2Hocam merhabalar
Chunk silme işlemini mcaselector programı ile BoxPVP haritanızı seçerek gereksiz chunkları tek tek silebilirsiniz.
Sunucunun ana sürümü derken girilebilen sürümler değilde sunucuyu açarken .jar dosyanızın sürümü nedir ve kullandığınız fork nedir ?
Kırmızı yazan pluginler sunucumuzda çalışmayan pluginlerde bunların herhangi bir etkisi olmaz sunucuya. Spam atarak hata mesajı veren pluginler fazla ram tüketimi, eğer sunucunuz da leak bir eklenti var ise bunlar yine fazladan ram kullanımı yapabilir.
Erisos
uurayee
Boxpvp olduğu için mobları kapatabilirsin + Skriptlerin cok fazla yoruyor optimize etmen gerekli işletim sisteminide ubuntu yaparsan daha rahat olur. Bunları yaparsan büyük ihtimalle sunucun rahatlar ek olarak optimize dosyaları kullanırsan daha iyi olur.PAPERMC 1.19.2
Hata veren var evet
Eskiden leak vardı şimdi yok

benjamin17
1.19.2 sürümü yüksek bir sürüm olduğu için ram kullanımı bu noktada ortalama. Hata veren pluginler yerine daha optimize ve hata vermeyen plugin kullanmanızı öneririm bunun baya etkisi vardır.PAPERMC 1.19.2
Hata veren var evet
Eskiden leak vardı şimdi yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!