Çözüldü Sunucumda Chunk Yükleyince İnanılmaz Tps Düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rookey

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
efekoskeroglu

Discord:

Rookeyy#8046

Merhaba Sunucumda Chunk Yükleyince İnanılmaz Bir Tps Düşüşü Yaşanıyor Timings İsterseniz Atarım Fakat Kaç Kere Denememe Ragmen Cözemedim

ChunkFixer eklentisi gerekli mi? eklentinin spigot sayfasının yorumlarında eklentide böyle bir sorun olduğunu gördüm o eklentiyi kaldırmayı dene

Windows tabanlı sunucularda bu sorunu cok yaşanıyor. Debian Ubuntu gibi sistemin tüm gücünü sunucuya verebilcek tabanlara geçmenezi öneriyorum. Ben kendi sunucumda sorunu böyle çözmüştüm.Ve ayrıca büyük çaplı sunucularında debian,ubuntu gibi işletim sistemlerini kullandığını belirtmek isterim.

chunk fixer bir arkadaşım önerdi kaldırayım çözülürse yazarım yardımınız için sagolun

Windows tabanlı sunucularda bu sorunu cok yaşanıyor. Debian Ubuntu gibi sistemin tüm gücünü sunucuya verebilcek tabanlara geçmenezi öneriyorum. Ben kendi sunucumda sorunu böyle çözmüştüm.Ve ayrıca büyük çaplı sunucularında debian,ubuntu gibi işletim sistemlerini kullandığını belirtmek isterim.
ubuntu sisteminden çok anlamıyorum fakat denerim

Max auto save tick 6
Prevent-moving-into-unload -chunks
true yap

Kaç oyuncuda tps kaça düşüyor belirtebilir misin ? Bende aynı sorunu yaşamıştım elimden geldiğince yardımcı olurum discorddan ekleyebilirsin.

Onur#9264

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl