_SonSurvival_
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
Kitlem var .[DOUBLEPOST=1474393138,1474392633][/DOUBLEPOST]Bu kadar sunucu benim fikrimce yeterli değil.Eğer beklersen yarın yardımcı olurum.Skype ile bana ulaşabilirsin , donlupatron skype adresim.Atabeyi yazıyor o benim.Sunucuya gelecek olursak eğer bir kitlen yoksa HUB işine hiç girme.O sunucuları minigames suncusu yap derim ben.
Bugün edemezsiniz demi :f istek attm skypeden .[DOUBLEPOST=1474393269][/DOUBLEPOST]ve kaç sunucu almam gerek alabilirim şuan .Bu kadar sunucu benim fikrimce yeterli değil.Eğer beklersen yarın yardımcı olurum.Skype ile bana ulaşabilirsin , donlupatron skype adresim.Atabeyi yazıyor o benim.Sunucuya gelecek olursak eğer bir kitlen yoksa HUB işine hiç girme.O sunucuları minigames suncusu yap derim ben.
Kitlem var .[DOUBLEPOST=1474393138,1474392633][/DOUBLEPOST]
Bugün edemezsiniz demi :f istek attm skypeden .[DOUBLEPOST=1474393269][/DOUBLEPOST]ve kaç sunucu almam gerek alabilirim şuan .
Neden 5 veya 6 1 Tanesi Lobi olsa diger 2 side oyun 2 oyun yapıcaz digerlerini sonra eklemeyi düşünüyorduk .Hub olmak için EN AZ 5 veya 6 sunucunuzun olması gerekmektedir.Şu anda pek yardımcı olamam.
Twenor42 #7483
5-6 Sunucuya Gerek Yok 2 Sunucu İlede Bungecord Baglarsın Nitrado Bi Sunucunda Bungeecord Aktif Et Ve Kendi Ip Adresini Belirle De Diğerindede Aktif İp Adresi De Ana Sunucunun İpini Yaz Ama Bungeecord Aktif Etme Ana Sunucudaki Bungeecord Confinginde lobi portuna 100 ekle Ve Diğer Sunucuyu Ekle Yeniden Başlat Sunucuları :) Olmazsa Skype:Twenor42
Skypeden istek attım .5-6 Sunucuya Gerek Yok 2 Sunucu İlede Bungecord Baglarsın Nitrado Bi Sunucunda Bungeecord Aktif Et Ve Kendi Ip Adresini Belirle De Diğerindede Aktif İp Adresi De Ana Sunucunun İpini Yaz Ama Bungeecord Aktif Etme Ana Sunucudaki Bungeecord Confinginde lobi portuna 100 ekle Ve Diğer Sunucuyu Ekle Yeniden Başlat Sunucuları :) Olmazsa Skype:Twenor42
Orası Öyle Bence Skyblock Veya Faction Açarak Değerlendir Ama Yinede Bağlarsan Bot Koruman Olur Fakelobi Yapacaksan Authmede Sıkıntı Çıkar :)
TamamMobilim 5 Dakika İçinde Evdeyim Dönerim.
Twenor42 #7483
:) Şifreyi Değiştirmeyi Nasıl Düşünüyorsun ?Fake lobide authme sıkıntısı çıktığını ilk defa duydum.Birçok büyük hub sunucu sahipleri ile arkadaşım ve bende açtım ama hiç sorun çıkmadı.Acemice bağlanırsa olacağı o tabikide ^^
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!